BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, October 31, 2009

THANK YOU SHA


Macam biasa, setiap kwn yg datang akan saya heret pegi rumah Sha although Sha likes or not. Bukan selalu kan kawan datang, tapi lately ni ALHAMDULILLAH, ramai yg berkunjung.

Sha macam biasa, menghadiahkan kami dengan hasil air tangannya, masak mee rojak sebagai sarapan pagi (jgn main2, breakfast ngan rojak). Sebelah malam sebelum tu Sha belanja dinner.. Terima kasih daun keladi...



Apasal lak jauh na kebelakang tu Sha? Malu ko? Menyampah den lah hai....Kami metrai janji tadi, suatu hari akan serang rumah Tutie.












9 comments:

Sha said...

salam:)
Dah tu yg dpt den idangkan. Klu beritahu awal2, kambing panggang den cari.

Puding kreatif jebateja blm sempat nak belajar lagi.

Thanks tutie sudi dtg rumah.

annie said...

Terima kasih banyak2....dah lobih pado cukup tu..Nanti kita try buat puding triffle tu yea, boleh tunjuk kat Jebateja hasilnya macamana.

rusli_zairin said...

bertamabh membosar la masing2.. asyik menjamu selero yo.. kak..sayo ni lengkong pun tak tau nak buek..

annie said...

Bosa tak po pado kocik tak bosa2 mcm org tu...nak copek bosa pindah duduk kek rmh akak tak pun nak lagi copek pindah dokek2 rmh Gjan.

Buek lengkong pun tak tau melampau !!

LIZ said...

Nok, poi umah tutie, lalu dopan umah eden kan? lopeh tu ko jangan lupo pulak singgah amik eden, den pun nak poi yo.
Kalau ko tak nak singgah amik den, ko poi ikut jalan tampin atau jolobu. Kalau tak den hayun ko dengan buah biaweh mudo! ingat tu !

annie said...

den bakar yo pokok biaweh tu sok, bebuah nak jadi polocot yo kojo eh. Den dari kg lah, tunggu kek kg yolah, jgn tak jadi mcm ari ghayo ari tu lak, kau lak yg den locot sok

rusli_zairin said...

perghhh.. tak campur... ganehh..ganehh..

annie said...

Tau takut yo Lie.....cakap yo, ati baik

LIZ said...

Iya la nok, budak sekrang mane nak tau biaweh mudo, tu pasal biaweh tu jadi pelocut kambing masuk kg je, tapi sebab umah tepi jalan up sikit jadi polocut orang yang lalu lalang, sapo nak lalu ke Pilah bebaik sikit ye ...