BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, October 16, 2009

SEHARI DI KUALA LUMPUR

Tuan rumah - LYNN @ Lin

KAHKAHKAH....Bilik Gerakan utk parti apo LIN????




Subhanallah...seronoknya Ya Allah...dapat habiskan masa satu hari dgn kawan2. Tadi saya pegi solo je ke Kuala Lumpur. Sms Sha ajak join sekali dia tak reply, tapi saya faham, Sha mungkin tak dapat pegi sbb dia ada komitment lain...tak pe. Lagi pun saya plan nak ke KL pun dah last minit, tiba2 je rasa mcm nak jalan2 ke sana.


Pkl 10.30 naik komuter kat stesyen keretapi Sban turun kat stesyen Seputeh. Lin datang ambik terus bawak pegi rmh dia kat Ampang. Lin ada buat jamuan utk kwn2 ofis dia rupanya. Noai ngan Zie pun datang.


Lambat sgt saya rasa sampai rumah Lin sbb saya ada misi penting yg harus diselesaikan. Sebaik je masuk rumah dia saya terus mencari bilik yg strategik utk melaksanakan misi tersebut....


Pintu bilik pertama yg saya nampak...tertulis... BILIK GERAKAN. Terdetik di hati, hubby dak Lin ni org politik ke? Ada bilik gerakan bagai lak..rupanya, kahkahkahkahkah.....itulah bilik yg saya cari sebaik sampai tadi. Bilik gerakan merangkap bilik termenung...Kahkahkahkah..org kalau dah tak berapo waras camtulah gayo eh, sampai kek rumah dibawak eh sikap ketidakwarasan eh tu... Haiyooo....
**** TERIMA KASIH YG TIDAK TERHINGGA KEPADA MAN BERUANG DAN ROSLI YG TELAH BERSUSAH PAYAH MENYAMBUT KEDATANGAN SAYA DENGAN PALUAN KOMPANG, BUNGA MAGGAR DAN KARPET MERAH SEMALAM ....HAMPEHHHH.....
@@@@Tak po Man.... sbb masih dlm Bulan Syawal, den maafkan sumo kesalahan kau kek den...

8 comments:

jeBateja said...

lorrr...sehari je pegi..ingat raya sekali kat sana...ahakz....naik komuter ke KL..lalu depan ghumah le gamaknyer...ahakz...

rusli_zairin said...

elok bonar la tu, bilik tu dinamokan bilik gerakan, sok time pilihanrayo pogi lah bekumpul kek situ beramai-ramai.. org skrg sibuk ado perhimpunan umno kek KL, dio lak perhimpunan wanita gerakan hehehe..

annie said...

Laaa..Jebateja, apo tak berdiri kek beranda sambil pogang sepanduk tulih namo awak, klu akak nampak buleh akak lambai2..Tulah...sekali singgah jalan raya.

Lie, bilik tu muek sorang yo, apo nak dihimpunkan. Tapi akak ado cadangkan kek kak Lin tu suruh dio renovate sikit, kasi bosar, sonang nak buek meeting...hahaha

Azman said...

kau biar botul..nduk bilik tomonung nak bikin bilik meeting..kok pueh nengok orang goram tak tontu pasal nanti...kok ponoh pewangi yg tak wangi nanti.

annie said...

Haaa...bilik gerakan jadi bilik bergerak-gerak.. KAHKAHKAHKAH

Lynn said...

Ape nak heran kami laki bini mmg brutal @ mental...dulu nak di letak namo tandas macam dah biasa dengar...bilik gerakan nampak mcm lagi baik rasanya...mmg nak kene gerak pun kan....kuang..kuang..kuang...

Anyway thank you to hang sbb nak gak singgah ke rumahku syurgaku...walaupun masa mencemburui kita....

LIZ said...

nok, sampai ati ko tak jak den, tak po ade ubi ade bateh, sok-sok den tetap baleh !

annie said...

Ha yolh, sok2 kok den ajak kau tak nak, kau den buek bateh..