BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 19, 2009

SEKOLAH MENENGAH VOKASIONAL JUASSEH - 24/25 TAHUN DAHULU

Adik2 junior, Jebateja atau sesiapa shj yg pernah bersekolah di sini, begini lah sekolah kita di awal penubuhannya pada tahun 1984 dulu. Lengang je klu nak dibandingkan dgn sekarang. Sekarang, kawasan2 lapang dah dipenuhi dgn bangunan2. Dulu asrama dgn sekolah rasa jauh je, tapi sekarang dah dekat sangat dah.


Walau apapun, kami bahagia di sini. Walau serba kekurangan, tapi di sinilah dunia kami. Di sini lah kami menghabiskan sebahagian masa kami ketika masih bergelar pelajar dahulu.


Kesetiaan akan terus kami abadikan utk terus memanjatkan doa agar sekolah yg kami cintai ini akan terus melahirkan insan cemerlang dan gemilang. AMIN



DEWAN BESAR tempat kami berhimpun sesekali, tempat kami beriadah petang2 - main badminton, tempat klu ada function sekolah dan yg paling bersejarah tempat kami berjuang menempuhi peperiksaan SPVM.


9 comments:

Azman said...

den amat banggo dengan kawan kito ni.dio masih simpan gambar sekolah yang telah meninggalkan kenangan yang amat mendalam dan pengalaman yang tidak dapek den kobaan...teraso mengalir bijik mato bilo terkonagan pengalama yang telah den tinggalkan 25 tahun dulu..

Azman said...

kepada adik-adik,inilah sekolah yg telah menjadikan abg sebagai seorang yg tahu erti hidup yg berguna,sekolah yg telah membawa abg menuju ke arah kegemilangan hidup,sekolah yg telah membuka mata-mata yg mengatakan sekolah budak-budak bodoh,sekolah yg telah membuatkan diri ini di hormati masyarakat sekeliling,sekolah yg telah mengajar erti hidup berdikari,please raspect this school.

annie said...

gambar ni koleksi Lin sobonar eh, tapi den pun ado gak simpan lagi..mano buleh hilangkan Man, banyak kenangan kek sini...tak bleh lupo sampai bilo2, salah satu kenangan tu ialah part kau ngurat den tu..HAHAHAHAHAHA..........

jeBateja said...

wowowowowowowowo..apo cito ngurat2 ni.....malu sket kat adik2...ahakz

annie said...

Alaaa biaso lah, namo pun awekz kan..tak do mano eh abang Man tu ngurat akak do Jebateja, tak heran org kat akak, akak ni tak lawa mcm org lain...sajo yo memujuk hati cakap mcm tu

rusli_zairin said...

takkan maso tu takdo org nak ngurat.. ooo.. maso tu jerawat ado yoo..

annie said...

Hello dindaku...dari zaman sekolah dulu sampai skrg muko akak tak ponah ado jerawat. Sesekali jerawat manih tu adolah..tak cayo tanyo abg Man tu, dio konal akak dah lamo. Dah muko tak lawa tak do lah org nak ngurat, walaupun tak do jerawat.

Azman said...

sapo nak kek ekau ndok oii..adik2 sekelian abg man ni tak ado apo-apo dengan dio..dio yg terhegeh2 nk ngurat den,maklum jejaka idaman melaya .pado maso 2 lah..

annie said...

Piiiii...lah..lu..Podah cit!!!! tak ngurat konon. Org gilo yo yg tak nak ngurat den ni..KAHKAHKAH