BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 26, 2009

SAHABAT2 DI HATI



Kiri sekali-berdiri, Jurana (where aru U?), kanan sekali-depan, Yati (kami on the way nak pegi kampung Sha, sempat singgah ambik gambar kat jambatan sungai kat kampung saya..nostalgikkk



Berdiri dari kiri: Ujie, Zie, Wati, Suriati, Lipp, Zamrah (di mana anda).
Bawah dari kiri: Roziah (di manakah anda) dan Ita















Lin & Ami Antara sahabat2 yg dapat saya abadikan foto mereka di sini dan sume yg lain2 yg tak de gambarnya di sini, adalah sahabat2 yg kekal tersemat di hati sampai bila2-hingga menutup mata.


Sebaris kalimah yg mampu saya terjemahkan di sini buat semua sahabat2 (walau di mana anda berada dan apapun jua yg anda lakukan.....


SAYA SAYANG ANDA SEMUA






4 comments:

Lynn said...

happy jer tgk gambar2 ni....nak nyer yang last tu...senyum semedang...apa citer la agak nyer masa tu ek....

annie said...

Haah, ada ehem-ehem ke kau orang masa tu kan..Ami pun tosonyum simpul..suko na ati ah..

Lynn said...

hahahahaha....biarlah rahsia...rahsia menda nyer...dia kan my best frenz too...kawan yang tahu menghargai kawan....bukan kawan yang suke.....

annie said...

tikam kawan? ko makan kawan? tak lah, kwn2 kita sume baik2 belaka...INSYAALLAH