BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, October 11, 2009

MEET UNCLE ECON







Si bujang 2 orang ni cool je, dalam plastik kuning yg Didie pegang tu pistol yg dia request kat ayah diaSukooo...siap cakap, "esok pegi lagi ye Yah"...ishhh...ingat cop duit????



Hubby ku tersayang..thank you sbb belanja..




Senyuman kepuasan setelah berjaya 'mengempiskan wallet hubby...hehehe. Alaaa, bukan selalu dapat pun....Hayun jo lah


















Mlm tu ari yg pegi ngan Sha tu tak puas lagi sebenarnya. Malam, dah tu orang ramai, jadi kelam-kabut nak beli barang2. Sementelahan I ni manjo...nak kono pimpin jalan bilo crowded camtu, takut kono kidnap..hahahahaha....



Ari ni ajak hubby pegi sekali, angkut anak2 sume. Ambik kau, round 1 econsave tu..ke hujung ke pangkal tolak troli anak saya si abang. Ayahnya pun teruja sekali, pegang apa je, angguk, "beli ni boleh tak bang?" Angguk...syoknya klu selalu camni. Anak2 pun take advantage sekali. Si kecik tu je yg berhemah sikit berbelanja, tak nyusahkan ayah dia, nak pistol mainan je, cukup.






















.

10 comments:

jeBateja said...

Seram oooo....kalau wife ajak berbelanja....leh berkelana dalam shopping komplek 3 hari 3 malam....tanpa makan n minum....ahakz

anniecute said...

Elehhhh Jebateja, ntah awak yg sakan tak ingat nak balik...sandarkan kesalahan di bahu mem lak yo !

kimisai said...

hohohoh
ingat meet uncle hussein



thanks follow blog...

anniecute said...

U are welcome. THANKS TO U TOO

Prasert E.C. said...

Seronok bila kita beli tapi orang lain bayar.

anniecute said...

Sesekali je dapat merasa, lagipun tanggungjawab bulanan dia kan, selalunya sendiri beli sendiri bayar.Sebulan sekali je dapat rasa..

rusli_zairin said...

nasib baik org rmh saya x suko g shopping, slmat den

rusli_zairin said...

mesti abg akak tu ckp... 'nasib baik la org rmh den tak isi brg lg kt dlm bakul ni'...

anak laut said...

salam..

anaklaut bujang tak leh nak komen apa2..

tapi best bace komen jeBateja ..tu.:))

anniecute said...

Lie...musykil akak lah, ado ko org pmpuan yg tak suko shopping??? Sayang bini awak ni....sojuk poket. Hahahaha...Dah masuk dah dlm bakul tu, maso bayar cashier tu keluar kan masuk dlm plastik, tu yg kosong bakul tu, tapi idea yg baik gak awak bagi akak, lain kali nak boli bakul lagi lah.


Anak laut : jgn lah dipuji na si Jebateja tu, nanti idea dia
lagi'up'. Azab nak jawab!! Esok dah kawin awak taulah betapa pentingnya peranan 'menteri kewangan' ni...