BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 22, 2009

ROCKERS JOSEH

KAHKAHAKAH..Peraduan meneka muka sapa yg tertera dalam gambar2 kat bawah ni. Klu dapat meneka dgn tepat, hadiahnya bercuti kat rumah sendiri, taja sendiri, segala2nya sendiri..secara PERCUMA..diulangi..PERCUMA.


Nilah dio ghupo eh kengkawan den 25 tahun dulu. Bukan budak2 sekarang yo yg pandai buek perangai gilo2, kitorang dulu lagi hebat. Tinggal lagi tak masuk HOSPITAL BAHAGIO yo.. Weekend tak do apo nak buek, ni lah aktiviti kami memenuhi maso senggang di samping mengubat rindu kat keluarga. Nak balik tak buleh, bukan time outing pun..
Yang tak tahan tengok muko kawan kito yg berdiri kiri sekali tu, bukan main KOJAM nampak eh muko dio kan..SAPO TUU??????

ROCK KAPAK !!! YEA!!YEA!!!!


Manggg...maut btul puteri rock Joseh ni.. ganeh, siap pijak kaki orang lagi. Klu Zapi ado kumpulan GAMMA, yg ni apo lak namo kumpulan eh kan. Dua2 gambar ni cukup2 buat saya jadi orang ilang akal sekejap. Nak pocah perut gelak. KAHKAHKAHKAH.. Bayangkanlah, makeup mcm clown pun ada..Kalau Cikgu Bedah ngan Cikgu Adib tau ni...masak nak jawab.


6 comments:

Lynn said...

hahaha...golek2 kat lantai dibuat nyer bila imbas kembali masa zaman ni....ni koleksi peribadi yang paling sentimental value.....masa ni warden xleh marah sbb ketua dorm (siap reben dikepala tuh)pun join gak...apa2 hal ketua dorm la jawapkn..salah satu kenangan terindah....

LIZ said...

Nok, ni kalau nengok dek budak2 kombar sha ...mampuih terguling tergolek dek golak. Nasib den tak do dalam senarai tu nok, amin!

rusli_zairin said...

dah macam pom pom girl tgk eh.. sampai nak menjek-manjek org lak..

Sha said...

salam:)
kau nak tahu anak kembar den kata, semua kwn juasseh ibu tu gilo. Lobih gilo dr dorg. Jadi jg marah klu dorg buat sikit2 gilo.

annie said...

LYNN, Ketuo dorm pun samo naik, nak buek cmno..

LIZA : Kau dah baco lum komen sha apo kato anak kombar eh, gilo dikato eh kito..kahkahkah..

SHA : Cakap kek budak duo org tu, gilo2 kito tapi ati baikkk.....tak ponah buek masalah yg buleh buek cikgu ngan mak ayah kito pun gilo sekali. Diorng pun kono jadi cam kito gak...

annie said...

LIE : Kelakar lak ai, pom-pom girl..hahahaha.. pom2 girl tahap gaban!