BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, October 17, 2009

MASLIZA @ ADIK AT THE MINES - 11

Adik - Lupa nak cakap, terima kasih banyak2 sbb sudi hantar balik sampai rumah, klu tak mau pukul 11.00 mlm sampai. Tapi sbb hang anta, boleh sampai pkl 9.30 pm. Susahkan awak pulak, nak rushing balik ke KL. BY THE WAY, THANK YOU SO MUCH.

'Budak kocik' ni kebetulan call kami masa kami kat tempat kak Salmah. Dia tgh shopping kat THE MINES ngan anak2 dia. Merengek-rengek suruh kami dtg kat situ join dia. So jadi host lah dia kat situ. Everthing dia support sampaikan dia support anta saya balik sampai SENAWANG diiringi oleh dua orang dayang dan anak dia yg 2 orang tu.



Mcm mimpi si adik memandu kete sebesar IXORA, musykil gak, sampai ke kaki dia??? Hahahahaha.....steady beb, dia ngan saya lebih kurang je tingginya. Klu saya tinggi dari dia pun or dia tinggi dari saya pun sbb kami pakai high heel, tu je.


So, The Conclusions are :

1. >>> Personally, seharian bersama mereka, saya dapati, tak de cacat celanya kwn2 anak jati KL ni pada saya. Saya diberikan layanan ala VIP (layanan istimewa) oleh diorang, tak de border kau datang dari mana, dari mana ke. Sama je.


11. >>> Walau dari mana pun kita, KEDAH, N9, MELAKA, JOHOR, PENANG, PAHANG atau mana2 pun, yg paling penting nawaitu kita, kalau nagetif - maka nagetiflah begitu juga sebaliknya.


111. >>>: Statement Penting - Even though usia kami ni dah 41 thn, kami masih mampu memaintainkan vouge kami....Awet Muda gitu
PANDANGLAH.........LIHATLAH.............




UNTUK ADIK, LIN, NOAI, ZIE, UJIE (org N.9) DAN KAK SALMAH..THANKS FOR EVERTHING. SEHARI DIRASAKAN TERLALU SINGKAT PADA KITA, TAK PUAS BERMESRA. INSYAALLAH, ADA REZEKI, PANJANG UMUR KITA AKAN ULANGI SAAT MANIS INI KEMBALI.


I LOVE U ALL....MMMMMUUUUAAAHHHHHHH

6 comments:

anak laut said...

salam..

wow....layanan VIP tu...beshnya..

untungnya..:))bila lah anaklaut nak dapat layanan mcm tu ya..

tq singgah anaklaut..:))

annie said...

ALHAMDULILLAH..Kwn2 akak setakat ni memang baik2 sumenya, tak pernah ada gap antara kami walaupun ada setengah antara diorang sekarang dah jadi orang senang dan mewah. Kami masih seperti dulu....

rusli_zairin said...

kak, org KL memang baik.. eden pun org KL.. baik nyo den...

annie said...

KAHKAHKAHKAH......Iyo ko awak org KL? Kok iyo, osahhhh baik eh....hang org pertamo yg buek akak golak pagi ni Lie..HIDUP KL...

Lynn said...

Sbrnya nyer tak sampai sehari pun hang datang KL...beberapa jam jer...tapi ianya sungguh bermakna pada kami...alhamdulillah kalu dipanjangkan umur dan kesihatan yang baik kita jumpa lagi...saya dan onbehalf kengkawan KL nak hang turun lagi taw!! jangan serik ngan kami....ahaks...

annie said...

Mesti !!! Tak serik pun, kot U all je yg serik dah nak melayan