BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 28, 2009

NOT IN MOOD

MY APOLOGY....Hari ni tak de mood langsung nak update blog. Tension, stress, dukacita, dukalara, manjalara sume siap, lengkap - in one package. Esok lah sambung ya, INSYAALLAH...

OMAKKKK.........Apo mcm something wrong yo today ni......
what is actually going on to me??????????

6 comments:

Jijahh @ f.k said...

moga ceria kembali ;)

rusli_zairin said...

biasola tu kak.. org pompuan bilo time ehh.. memang sumo tak kono.. hehe..

kak gie said...

jgn layan sgt perasaan yg datang tu. Be realistic but not static... enjoy the life. Jgn biarkan masa lalu menghantui hidup kita...sentiasa berdoa agar tuhan sentiasa melindungi kita semua...Amin Luv u induk

annie said...

SALAM JIJAH, Terima kasih sudi singgah...Alhamdulillah, saya moody sekejap je, la ni dah ceria balik.

Deiii...adinda ku Rusli, pandai yo, akk time tu tak ponah menjejasakan mood akk, steady jo..ni ado hal lain. Amboiiii..dia tu.

Ujie, Amin..I try my best.. THANK YOU SO MUCH..LOVE U TOO.

jeBateja said...

Mak oii....ko Rusli....mandai2 jo ko...aku report kat mem ko kang....ahakz

annie said...

Laaa.kuek mengadu si Jebateja ni, tu kes dio ngurat kawan akak utk 'anak buah' eh konon eh tu....haa...