BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, August 10, 2009

TENAGA PENGAJAR SMVJ


Inilah barisan tenaga pengajar SMVJ yang dapat dirakamkan wajah mereka. Dari kiri, CIKGU MARZUKI - cikgu subjek Bahasa Inggeris @ cikgu kontroversi ni, sebab dialah kami pelajar perempuan kena rotan dek warden asrama puteri - Cikgu Zabedah. Laterlah I story. Sebelah tu cikgu subjek Sains/Penasihat Pengakap - CIKGU CHAN. Next after him, Tuan Pengetua SMVJ, bujang lagi masa tu. CIKGU ARSHAD.Sebelah Pengetua, CIKGU OSMAN. Sorang lagi cikgu kontroversi tapi dia special kes sebab dia kontroversi pada individu tertentu je. TST lah ya. Lepas tu cikgu yang ajar kursus PUP jua merangkap cikgu kaunseling - CIKGU ZUFRI. Dan yang hujung sekali CIKGU AHMAD. Dia ajar Sivik. Low profil sikit cikgu Ahmad ni.

4 comments:

Lynn said...

Bila tengok muke cikgu2 ni paling tak leh lupa cikgu osman la...ader la kengkawan termasuk wa pernah kene denda ngan cikgu ni sbb basuh kaki kat sinki kantin lepas latihan dipadang....dendanya..SAYA BERJANJI TIDAK AKAN MEMBASUH KAKI DI SINKI KANTIN...mak ai sampai SERIBU X TUH...angin satu badan wok..nasib baik kengkawan kelas tolong...tapi rupanya ader udang sebalik mee rupanya...jeng..jeng...

anniecute said...

HANG PUN NTAH APO2, BASUH KAKI KEK SINKI. UDANG BUKAN SEBARANG UDANG KAN, UDANG GALAH LAGI...HEHEHEHE

Lynn said...

Alah bukan kita sorang yang buat tapi ramai2....tapi dah nak kene..nak wat camne...Bukan udang galah tapi LOBSTER beb...kuang..kuang...

anniecute said...

mana lah cikgu Osman sekarang ya... Dapat kumpul sekali first batch ngan cikgu2 best kan