BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, August 11, 2009

ROMBONGAN AJK ASRAMA PUTERI/PUTERA



Ha..ni rombongan AJK asrama puteri ngan asrama putera. Dah dekat nak exam SPVM ni. Release tension, warden bawak jalan2. Saya and sebahagian AJK, pergi ke Penang and sebahagian lagi pergi ke Johor. Bestnya tak dapat nak cakap. Posing kat Jambatan Pulau Pinang tu yang mahal. Naik bas sekolah. Pak cik driver tu sporting, (mana lah dia sekarang kan). Cikgu Bedah pun ngam. Sama jadi budak2 mcm kami. Yang pergi Johor pun tak kalah. Posing mcm Nasha Aziz masing2. Hai...kawan2 den..

**SORRY, KLU KAWAN2 FOKUS BETUL2 KAT DATE YANG TERTULIS PD GAMBAR TU - THN 1986 KAN, SALAH TU, SBNRNYA 1985.
My Apology..yo..
(Thank you Sha)

5 comments:

Sha said...

salam:)
salah tu annie, bkn 1986 tp 1985. lps nie cuba tgk gambar tu betul2.
Posing maut kat tembok tu nape letak kat blog?

anniecute said...

Thank you Sha. Tak perasaan, acik dah btul kan dah. Alaaa...gmbar dulu2, apo salah eh, cantik apo. Klu model2 kek M'sia ni tengok, menangih. Tau dah, A'im ikut muko hang, sebijik!!

LIZ said...

Mak aiiii, baru ari ni den dapek nengok gambar ni, masa sekolah dulu den tak tgk. Iyo la geng den poie Penang, ni geng poie Johor/Singapore. Tapi kan, budak KL memang daring laa masa tu kan, hai sha ....dasat ekau, Mira, meh laa tengok omak ekau niiii.

LIZ said...

Laie satu nak koba ni, cuba nengok bezo 2 gambar tu, nampak tul geng atas tu cam ala2 budak kampong joseh, batu kikir, pilah, senaling ....geng atas tu pulak huiyoooo budak key el. Antara 2 darjat la kito .

anniecute said...

cubo hang tengok bdk2 yg ala2 bdk town tu lah, trade mark diorng ambik gmbar kaki mesti belunjur kan. Subang mesti bosa. Tu yg bezo kan kito ngan diorg.