BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, August 30, 2009

BEFORE AND AFTER



Taufek



Amy

AFTER

Sulaiman

BEFORE


Taufek





Amy







Sulaiman




Saya nak ajak kawan2 tengok gambar2 ni, kawan2 kita dulu dan sekarang.

Amy masih maintain mcm tulah, tak kurus tak gemuk. Nampak banyak dah berubah. Time sekolah brutal habis, tu ari jumpa kat sekolah balik jelas terserlah sifat kebapaannya. Rasa segan pulak kat dia.

Sulaiman nampak mcm time sekolah dulu berisi sikit kan, kawan kita ni cikgu sekarang. Saya dgn Sulaiman ni dari form one sampai form five satu kelas dari SM Batu Kikir bawak ke SMVJ.

Haaaa.....memang susah sangat nak cam kawan yg sorang ni masa pertama kali jumpa kat Allson Klana Nilai thn lepas. Kalau Wati tak bagitau saya sebelum tu yg si Taufek ni dah seberisi ini sekarang, mmg saya ambik masa nak cam dia. Sihatnya kau Fekkk.... tapi sifat dia yg mcm manja2 sikit tu lah yg jadi trade mark dia. Tak berubah. Dulu bukan main slim. Nampaknya anak bujang dia menyalin Taufek yg dulu.

Apa2pun....semua nya masih seperti dulu. Yg berubah hanya fizikal, tapi keakraban kita masih seperti dulu. Hendaknya begini lah selamanya hingga kita menutup mata. AMIN

3 comments:

joegrimjow said...

yg gemok tu bak sini nak kuruskan
hehe

joegrimjow said...

org pandai mana la plak
manusia normal

anniecute said...

ye lah manusia normal tapi up lagi dari akak ni ha..rasa segan pulak. Apapun I'm really appreciate sbb sudi melibatkan diri dgn blog yg tak semenggah mana ni. THANKS