BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, August 25, 2009

OH DI MANA

AZMIAH (Jackie)
ZURAIDAH (Zurai)

FAUZIAH OMAR (Jie)

HINDON

Mana menghilangnya kawan2 kita ni kan. Org dok sibuk buat reunion sana-sini, diorang tetap tak dapat dikesan. Mana ya.. Kawan2 yg ada info psl diorng please let me know or empunya diri yg ada kat gambar klu terbaca blog ni, please contact saya atau mana2 kawan2 yg U all boleh hubungi. Kita jalin kembali silaturrahim yg sudah lama terputus.

INSYAALLAH

5 comments:

Lynn said...

dengar nyer azmiah dah dapat dikesan oleh kawan2 di KL...

Lynn said...

Hi frenz....ader dgr citer yang jackie dah dapat dikesan di Kuala Lumpur..

anniecute said...

good news

Sha said...

salam:)
klu tak silap Shurah tahu hal jackie nie. Tu ari dia nak dtg tapi mak dia tak sihat. lupa nak citer.

anniecute said...

makin kuat nampaknya jodoh kita ngan Jackie ni....

Tapi yg lain2 tu tak de berita kan