BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, August 12, 2009

Dia Yang Ku Kenali >>> ADIK



Haaaa, ni si kecik molek yang dari dulu sampai sekarang tak bosa2. Tu sebab kitaorg panggil adik. Nama sebenar dia MASLIZA. Anak2 lagi besar dari dia, tapi dia cmtu gak. Saya kadang2 geram kat dia ni, masa Alumni saya kena contact kawan2 untuk seatlekan banyak perkara lah. Kwn2 perempuan yang paling liat nak reply sms dia lah. Bertalu2 anta, x gak reply2. Tapi bila orang talipon, bukan main banyak hal nak dicakap.

Lepas angkat talipon, tunggu dia gelak je 2-3 minit, lepas tu tanya pasal family pulak dulu. Dah dekat2 nak habis prepaid orang, baru lah cakap pasal tujuan call dia. Adik...adik.. INGAT LAGI KISAH KAT DORM DULU? Hahahahahaha...

2 comments:

Azman said...

Dio ni den kona dulu,Ari 2 jumpo kat Nilai tak berubah langsung perangai dio.masih macam adik-adik dulu cumo dah berumor sikit.

anniecute said...

Dio kau konal, den kau konal tak?