BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, August 31, 2009

1984/85 - 2009 - LIZA

2009
1984/85

Haaa....ni minah brutal di SMVJ dulu. Dia ngan Azmiah (Jackie) mmg teramatlah brutalnya . Sume benda dia nak cuba. Cakaplah apa je, lekuk kan dagu, merah kan bibir, jalannnn....... Naik takut tengok kebrutalan dia ni. Tapi otak geliga, dia antara yg bijak pandai dlm kelas kami.

Tu dulu..25 thn dulu. Sekarang Liza dah lain. Pandai masak beb. Dia brutal bab masakan western. Cakap je apa nama masakan tu, pasta... apa lagi? Acik pun tak tau nak sobut. Just name it !!!! Lolap mato yoooo.

Buat kek pun expert. Masa birthday dia ngan Sha (sama tarikh) dia bawak kek coklat rumah Sha, acik pun apo lagi, tumpang sekaki lah ( tu pun selepas dipelawa lah - tak ajak tak pegi - acik soda diri ). Mak aiii sodap eh, coklat habih.

Za.... tak sabar tunggu hang pindah Seremban, maso tu asalkan teragak nak makan western food ko, kek ko den heret lah si Sha pg rmh kau. Hahahahaha........Den pun tak lupo bawak gulai kepayo kesukaan mu itu.

Perasaan tak? Dulu pink, sekarang pun pink.....minat pink kot

4 comments:

LIZ said...

Nok, terkodo eden nengok e3 ko ari ni, cam cicak tertolan spagetti ...tahniah laa nok

anniecute said...

Thanks. Za... yg begayut kek leher kau tu boli kek Sabah kan? Tak do boli lobih ko???

LIZ said...

Mintak maap laa nok, yg tu den boli maso bolum jumpa uolls laiee ...sok2 den poie den boli laa ....tak pun moh laa kito poie sesamo ...den carik tiket murah air asia yooooo ...

anniecute said...

nak..nak.. serius ni. Lamo den ngidam nak poie situ. Naik kapal trbang tu yg iyo2 tu. Plan lah yo....