BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, August 12, 2009

Dia Yang Ku Kenali >>> SHAH


Hehehe... Mamat ni time sekolah dulu klu nak tau, ramai yg try nak usha dia. Tapi kalau tak silap hati dia cuma tersangkut kat sorang je member kami..kot..btul ko Shah?

Hobi, hunting binatang dalam hutan (I tau lah).. Polik den, ntah apo digoma eh masuk buru binatang dalam hutan. Ayam tongah laman tak ingin lak diburu eh. Tak pikir bahayo btul...

Tapi tak pe Shah, as long daging rusa belum sampai rumah I, kau teruskanlah hobi kau tu. Dah sampai sok baru stop hunting. Yo...

AND !!! U also owe me promises.. Memang den ni pelupo, tapi janji orang kek den,den tak lupo!!!

2 comments:

kak gie said...

ada gambar lama dia tak? tak leh nak ingat rupa dia dah

anniecute said...

Alaa..dulu dia kelas PPE. Bukan main top, meniti dari bibir ke bibir namo eh di kalangan mmber pmpuan trmasuk bibir kito yg munggil ni. Bleh recall? Klu org sobut dio couple ngan sapo dulu msti kau ingat, tp x yah lah..off record yolah.