BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, August 11, 2009

BUDAK BAIK


Ni lagi satu bukti brutal tak brutal Cikgu Zabedah. During Commersial English's Class. Tak dapat jawab, apalagi, berdiri atas kerusi lah. Pandai sangat kan. Tapi tak pe, budak brilliant pun boleh berdiri atas kerusi, si Khairuddin tu, ni kan kitaorg yang lagi brilliant ni. Yang betul2 serius concentrate kat cikgu, Dean ngan Liza je, yang lain2 sibuk enter frame. Sapa ntah yang bawak kamera snap gambar. Tak marah lak cikgu kan..Lin bukan main, besimpul-simpul sonyom, tak comeh langsung kono dondo

4 comments:

lina said...

ishk...kene maintain nampak macam tak bersalah la tuh....

anniecute said...

kito kan mmg muko innocent, pueh cover malu sbnr eh tu, org press dtg, masuk s/khabar, malu woooo.... org kampung tau

Lynn said...

lagi malu kalu 7 keturunan kita taw beb.....nenek moyang eh kene berdiri atas kerusi gak masa muda2...huhuhu

anniecute said...

nenek moyang eh brutal..ntah2 diorg banggo