BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, August 14, 2009

Dia Yang Ku Kenali >>> SALLEH













Pada saya, ni lelaki misteri selain dari Man Beruang (masih menyelubungi hidupku dgn misteri). Pueh pikir, mano satu lah Salleh , yang ni rupo eh..EN. SALLEH GHANI..Musykil lah. Btul yo ni Salleh, tak tipu!! Walau apopun, banggo acik ngan kawan kito sorang ni, orang kojo kek Malaysia, dio kojo kek Indonesia. Jauh na rezeki awak ya. Mesti lumayan kan. Raya boleh buat open house. Jalan Pantai ngan Senawang tak jauh. Naik bas pun bleh. Hehehehe

Time sekolah dulu memang perasan muka dia ni. Saya masih ingat dia tapi tak tau nama. Sorry ya sbb pelajar lelaki ramai, susah nak ingat. Mcmana boleh merantau sampai Indonesia ya? Tak pe lah, bumi ALLAH ni luas kan, mana-mana boleh cari rezeki, yang penting HALAL.
Ni musim2 H1N1 ni, baik2 yo, awak tu jauh dah tu kojo tak sotompek pulak. Jago kesihatan. PAHAM????

**Salleh, nak tanyo, yang gambar kau tgh bagi taklimat tu (konon eh lah), keliling kau tu org btul ko org tipu? Kahkahkahkah...Jgn Marah. Gurau - awet mudo.

Thanks for your co opperation. I'M REALLY APPRECIATE. Good Luck!!!

4 comments:

kak gie said...

Salleh ni sapo lak yo.... slow botolah memori sekarang ni. lansung tak leh recall...

anniecute said...

Haiyoo!!!pelupo amek!! Tapi kawan kito ni mmg low profil dulu. Klas Kajisawat Motor. Tu dio kato kwn2 pmpuan ni x pndang bdk2 KSM ni, sbb diorg bau minyak itam. Tapi dio tak tau yg kito ni bagai nak rak mandang kan...HAHAHAHA

Azman said...

salleh ni salah seorang yang den kona dari budak sampai tuo..dio dari dulu memang macam tu ,tak berubah langsung,bukan nak puji,kalau kenali dia pasti boleh ingat memori dulu-dulu,seorang kawan yg tak reti sombong,mudah contact walaupun level-upper2. He was pusing dunia yo no!!!

anniecute said...

Haah mmg btul. Ok gak do. Den ni ha tak ponah becakap ngan dio dulu ghaso eh, tp skrg bleh begurau lak. Kek sms yo lah, klu jumpo tak tau lah bleh sembang serancak sms tu ko tidak..