BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 31, 2010

AQIL - SEMINGGU

MUHAMMAD AQIL IMAN masa gambar ni diambil umurnya baru 4 jam.


 
MUHAMMAD AQIL IMAN - baru berusia seminggu 



Dari mula sampai ke kampung sampailah nak balik...tido yo kojo eh !!!! 



Aqil bersama Wan Cu nya yg sama2 cun ngan dia (hehehe). Yg hensem sebelah tu, Pak Su Didie.

8 comments:

Erna said...

annie..ado gayo..tapi bukan cucu la..dokong anak bongsu...he he..bolih lai annie..mudo lai baru masuk "24" tahun kan..
comel..budak baru seminggu annie..memang la tido yoo kojo e..

Pn Kartini said...

C.U.T.E...!!!!!!:)

annie said...

Kak Erna, jgn dibuek2 kak, 4 org tu cukuplah, itupun dah 40 mcm perangai eh dah. Bagilah org mudo2, kito yg dah veteran ni rehat jo lah...kan

Hamzah Abd Hamid said...

budak kocik, apo lai tido lah .. takkan nak berjikir pulak !

annie said...

Tinie, t/kasih, tapi sapa ya yg cute tu? hahaha...gurau je

annie said...

Salam bang Hamzah (dah tak do al-lavendari ghaso lain pulak), iyolah bang, tido yo lah...lapar menangih, tu yo tau eh.Lotih dio nangih, omak eh lak nangih sbb tak dapek tido..anak meragam !

hans said...

wah,den tak sabar tunggu anak buah baru den nih


maaflah kalau lari topik tapi nak minta tolong kamu vote entry saya yang bernombor 19 di blog www.denaihati.com

lebih mudah nak faham sila click entry ini dan harap sudilah vote entry no 19 saya tu..

terima kasih yer n promotelah dkt member2 sama suruh vote entry saya

annie said...

Hans, ok, I will vote it, tapi klu awak menang apa2, nak bagi saya hadiah apa? Belanja makan??? hehehe