BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 2, 2010

NOT IN MOOD

Hari ni dah masuk hari yg kedua di bulan Februari. Kepada yg barangkali merayakan HARI JADI pada semalam dan hari ini, saya ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR, moga semua yg baik2 je berjalan seiring dengan anda .




Myself lak langsung tak de idea nak create kat dada blog DYJATT ni, no good stories to tell U all about. Just pamerkan muka sepuluh sen ni ha sbb keletihan yg melampau semenjak dua menjak ni. Banyak kerja harus diselenggarakan sehingga bagaikan tak cukup masa yg diperuntukkan. Tapi whatever pun tanggungjawab adalah tanggungjawab, kan, semua harus dijalankan seamanah yg boleh.. yg penting, MASIH MAMPU MENGUKIR SENYUM dalam  kelat!!!!!








8 comments:

Jijahh @ f.k said...

have a good rest tonight ..

Erna said...

anie..mana ade kelatnya..senyuman annie..tatap manis..

pak long said...

salam..
senyuman penawar segalanya....
moga dengan memberikan senyuman...jadi awet muda

annie said...

jijah: hopefully dapat sleep tight mlm ni..

annie said...

Kak Erna, tgk mato tu, stim yo..lotih na tu, pueh kontrol. Nasib baik kak erna ckp manis, sojuk ati...

annie said...

Salam pak long, t/kasih sudi datang lagi. Mudah2an awet muda sbb dah tua, nak lah nampak muda.

Hamzah Abd Hamid said...

senyum dalam kelat tak apa ..jangan senyum sorang-sorang !

annie said...

Abg Hamzah, kdg2 sonyum tak kolat pun sorang2 yo bang, sbb nak ambik gambar...