BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 24, 2010

LANTAK PI LAHHH...........


Life's Too Short



Hmmm........ malas nak fikir kisah silam yg sedih2 ni... Lantak lah, persetan lah.... Buang dalam gaung kat Bukit Putus tu, biar lebur dimamah bumi...Hidup ini makin singkat, usia makin menginjak, dah kurang setahun, tak yah kusut2, kan..Just tumpukan apa yg dah sedia ada sekarang, perbaiki lagi mejadi lebih baik dan TERBAIK...


FROM NOW ON, TEMA KEHIDUPAN ADALAH -HAPPY-








13 comments:

Pn Kartini said...

Salam sis..
kdg2 tu..mmg happY yg dihrpkn..tp lain pula yg dtgnya...
Itulh asam garam kehidupan...
Hari ini kita ketawa..
Esok lusa mungkin ada dukanya..
Moga ketabahan itu sentiasa ada..

annie said...

Tinie, iyalah, baru je cakap nak happy je tahun ni tapi hati ni tak boleh ditipukan...ada je yang mengusikkk, sabar jee..

- jinggo - said...

kisah lepas
ada pengalaman
ada kenangan
pilih yg mana satu.....

norman said...

What happen ada kisah2 kisah sedih pulak akhir2 ni? Anyway congratulation dapat anak buah baru....

annie said...

SDR JINGGO, saya nak dua2. Pengalaman mengajar saya supaya lebih berhati2 mengorak langkah di masa hadapan, kenangan mengajar saya memuhasabah dan menginsafi diri.. SUBHANALLAH

annie said...

Salam Cikgu Norman, lama tak 'datang', kisah ni thn 2009 punya tapi terbawak2lak sesekali ke hari ini. Malas nak ingat lah cikgu, tahun 2010 ni tahun HAPPY..kan ku basuh luka ini hingga sembuh.

annie said...

CIKGU NORMAN, Sorry, bukan anak buah, tapi CUCU. Anak buah punya anak.

Erna said...

betul tu..annie..happy je..jangan nak pikir bona..walaupun bondo datang sendiri padohal kito kato tak nak piki pun..

annie said...

kak erna, cito2 lamo ni lah yg acap kali na datang singgah kek minda ni ha, lantak lah kan...buek dek jo lah, lagi dilayan lagi melalut...baik bawak nyanyi yo kan, hahaha..

~Kak AZZ~ said...

yeahhhh.......hidup mestilah hepi...tapi kdg2 terpaksa gak buat2 hepi...kan....

mudah2an kesabaran kita makin bertambah kuat bila diuji....amin...

annie said...

Kak AZZ, Betul, kdg2 kena jadi hipokrit just utk menyembunyikan lara, kena rajin istighfar agar hati ni jadi sejuk dan tenang...

ZOOL@TOD said...

Jangan selalu bersedih, nanti muka lebih tua dari usia....

Banyakkan senyum, Insya-Allah pn akan kelihatan lebih muda dan ceria

annie said...

zool, Insyaallah, saya ni sedihnya sesekali je tapi gelak berkali2...mudah2an awet muda..