BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 15, 2010

AWAS!!!! PENYAKIT BERJANGKIT !!!


Aduhaiiii........... sakit mata lah pulak. Tadi sebelah je, merah dan sakit ketika berkelip, sekarang ni dah berjangkit ke kedua2 belah pulak. Nak memandang ke kiri kanan pun..makkk sakitnya. Apatah lagi klu nak tunduk, bagai nak terjatuh biji mata.


Air mata jgn cakap lah, terkeluar dah dari takungan. Aduh-aduh-aduh....


Penyakit berjangkit ni, the whole family jiran belah hujung rumah dah diserang. 

ADAKAH MUSIM SAKIT MATA TELAH MELANDA????

6 comments:

ZOOL@TOD said...

Pergi ke klinik cepata-cepat. Dapatkan MC 4-5 hari. Takut berjangkit

al-lavendari said...

tapi sakit mato pun, berblogging buleh pulak. Pemalu dan tahyul tu tak betul, tu sebab saya kata ada yang sipi.

annie said...

Sdr Zool, Insyaallah, nanti pegi. T/kasih ye singgah sini. Akan ada kunjungan balas, tungguuu..

Sdr Al- Lavendari,
Tu yg polik tu... tgk pc ni buleh pulak kan. Pueh peghati keyboard ni ha, dah bekaco2 mato, tapi nak mengadu punyo pasal, hadap yo.

Wahhh !!! kot yg tak beghapo enak tu sipi ajooo...tak ponah eh mongono!

- jinggo - said...

komen yang lari tajuk....
berdasarkan komen di blog saya tu.
saya tak faham
kalau saya menyusahkan sesiapa dengan blog dan N3 saya - saya minta maaf.
saya minta maaf.
saya menulis berdasarkan bahan yg dibaca dan kongsikan dan pandangan dari sudut seorang pendidik.

tidak ada niat lainnya.
selainnya saya minta maaf.

geraugebang said...

Memang boleh jangkit. Tapi ok lagi...Sakit hati kaluuuu??? Susah mau baik.

annie said...

Encik Jinggo, maafkan saya, maksud saya, cuba encik jinggo tengok kat senarai follower terkini en jinggo. Ado blogger yg berniat jahat(kot) sbb...cuba en jinggo bukak blog dia, dari situ en jinggo akan tau apa isi blog dia..

geraugebang,
Bangun tido pagi ni rasa dah ok pulak, yahooo...tak jadi kot sakit mcm biasa sakit mata tu, tapi masih terasa klu berkelip. Mungkin sakit lain bukan yg mcm biasa.

Mmg, sakit hati susah nak ubat !! Merajuk je, baru baik.