BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, January 11, 2010

KENAPA NI???



ISHH!!!!!..

..Kenapa lak ari ni ni, rasa serba tak kena je, pagi ok je, berjalan lancar, masuk petang still ok lagi, but start pkl 3 pm tadi mula dah rasa lain. Nak gelak pun mcm serba tak jadi je, nak nangis ke? JANGANLAH...................



Dok pikir gak dari tadi, apa yg dah saya buat, hmmm..tak de apa lah..ok je, nothing happen actually, tapi...aduhaiiii









May be lepas solat Maghrib ni I should ambik kitab suci and baca, bagi tenang hati ni. Selalu saya buat mcm tu, satu2nya ubat penenang yg mujarab. 

HATI, JANGANLAH ADA PERASAAN BEGINI

SUBHANALLAH


7 comments:

Erna said...

salam annie..betul tu..bila hati tak tenang,,baca la alquran..mulakan dengan surah yassin

annie said...

Salam kak erna, t/kasih. Memang betul kan, penawar yg mujarab - Al-Quran

Cik Amy Sensei said...

salam..

emm..nape ni..ade yang tak kene ke?
apepun,moga tabah hadapi apa saja kemungkinan.. :))

Pn Kartini said...

Salam my dear..sisAnnie:)

Sama pula kita kan..hari serba tak kena..aduhai..
Semoga hari ini lebih baik dari hari semlmnya...InsyaAllah:)

annie said...

Cik Amy and Tinie, mudah2an semuanya berjalan dgn lancar dan tidak ada apa2 yg buruk berlaku. Insyaallah...

Hari ni rasanya dah ok..normal balik perasaan ni..

al-lavendari said...

saya pantang betul dengar lagu wali ni .. tak tahu kenapa. saya dah beli VCD karaoke nya. tapi bila try nyanyi tak mahu jadi2.

annie said...

SDR AL, Ingatkan tak suko, suko ghupo eh. Anak saya yg 3 tahun tu pandai nyanyi lagu ni sbb ni lagu kompang eh, pantang bukak, mulo lah dio main kompang...