BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, January 9, 2010

TENSION !!!!!!!!

SALAM,
Kot ada yg tertanya2, apa motif nya saya asyik tukar background je kan, THIS IS THE ANSWER, sbb saya ni dah boring tahap doreamon ni, hiiii.... angin satu badan betul lah.
 
Dah ambik first class dah depan tv, nak tengok program menarik (kot ada) tup2 cik abang ku ambik remote - tup!!! tukar channel, ADUSSS !!!!! ado bola sepak pulak malam ni. Tak nak lak dio pogi Stadium Paroi tu tengok live punyo. Haiyoo tul lah.
 
So, dgn rasa kecewanya ku atur kan langkah membawa hati yg lara ini mengadap '2nd hubby' I ni, belek lah satu2 n3 kwn2, cari2 layout baru ke, grafik ke, tu yg jadi mcm ni blog ni, kejap gambar rumah, kejap gambar langsir, nak entertain myself ni ha. Kwn2 pun tak de yg online, melekat kat depan tv gak kot, mcm cik abang I.
 
 
SOBA YO LAH WOK OIII.......

4 comments:

al-lavendari said...

dio tak tension ko bila n.s kalah ?kalau iyo, berbalehlah tension awak tu kan.

annie said...

hahaha, yo ko, kalah? Memang sey tak tau tu do, punyo lah tak minat. Awal2 permainan tu dongar dio besoghak sbb gol, lopeh tu tak dongar dah..tak gol lai ghupo eh.

Erna said...

salam.annie..pertama kali jumpo blog anie ni..tengok gambar tokojut pulak..muko samo boto ngan budak upm yang praktikal kek topmpek kojo akak taon lopeh..kama idayu namo e...agak2 adik boghadik ko...sory la kalau bukan yo..samo boto la...

annie said...

W'salam, tak, orang lain tu, pelanduk 2 serupa tu kak. Samo lak lawa eh yo? Hahaha, gurau yo kak. Timo kasih sbb sudi singgah kek blog saya yg ntah apo2 ni. Jap g saya terjah blog akak lak yo.

Jangan jomu kak yo, datang lagi..