BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 22, 2010

GILO BACKGROUND....

Kahkahkahkah...weekend ialah hari menukar background blog... Hati sudah geram tengok background yg diofferkan comey2 belaka, maka inilah akibatnya klu dah tak do kojo. Belek layout/grafik dsbnya...
 (Rasa2nya macam dah expert sangat)













ALHAMDULILLAH...dari semalam rasa happy je.... Ni yg saya nak, menjelang ke usia emas ni tak nak sempitkan minda lagi dah, tak nak emosi lagi, tak nak berduka lara lagi...nak HAPPY SOKMO...
  

AND - I JUST WANNA BE MYSELF......










12 comments:

al-lavendari said...

sebelum ni awak perasan jadi sapo ?

ZOOL@TOD said...

Biar usia, rupa dan tindakan tua/ matang. Hati dan semangat kena sentiasa muda.

al-lavendari said...

Gilo background tak apo, jangan gilo botul-botul ! sori .. gurau kasar sikit.. nak bagi mato tobukak sebab nak pergi tugas Rukun Tetangga kojap lagi!

annie said...

Abg AL, selamat bertugas bang, JGN PANDANG BELAKANG....

ZOOL : Iyea, jgan semangat dan hati ikut jadi tua kan, baru indah..

annie said...

ABG AL: Lupo nak jwb komen pertamo, sblum ni perasan jadi Siti Nurhaliza (Dato'). Hahaha

al-lavendari said...

ehh .. awak pun belum tidur lagi.. budak-budak tak baik lambat tidor !alang-alang belum tidur, jemput baca entri terbaru saya.. tengah panas lagi tu !

annie said...

Abg AL, lopeh baleh N3 abg saya tido lah...saya bukan petugas Rukun Tetangga nak bejago..hahaha, sompek lak buek N3 baru sblum buek rondaan yo...ngelat lah tu !!!

Erna said...

annie..ajar kan akak camano nak buek tu..akak punyo ni..bukan buek sendiri pun..teringin pulak nak godek2 bilo baco n3 annie...

annie said...

KAK ERNA: sonang yo..klik yo kek sudut kiri bolah ateh blog saya tu, haaa..besusun lah klua eh bcground kak, pilih yo. Lopeh ni garenti akak punyo lagi mantap dari saya ni, klu jadi anta pulut kuning yo, hahaha

Erna said...

anie..dah clik tu..camano nak lotak kek bolog akak..clik apo pulak..dah bue tadi..tak jadi pon..

annie said...

Kak Erna, saya dah bagitau cagho2 eh kek blog akak, try yo...SEMOGA BERJAYA. Kono anta pulut kuning tu klu berjaya, pongogheh...hehehe

~Kak AZZ~ said...

bukan sukmo la annie....tp sokmo...kang marah lak org ganu...hehehe...

betol3.....hepi sokmo laa....hahaha...