BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 21, 2010

SELAMAT ULANG TAHUN






Happy Birthday To EHEM...
Happy Birthday To EHEM...
Happy Birthday To EHEM...
Happy Birthday To...............EHEM












 
Buat EHEM, Selamat Menyambut Ulangtahun Yg ke "24" (ahakzzz.. 24?) pada hari ini bersamaan 21hb Januari 2010....
 
Moga kekal jelita, kekal cun, kekal awet muda dan bertambah2 riang gembira....ketawa sokmo.
 



MOGA CIK ABANG BERTAMBAH SAYANG ...





And moga dapat banyak PRESENTS........


(nak jugakkk..hehehe)

MOGA SEGALA URUSAN DIPERMUDAHKAN.




** TUO DAH ACIK KAU NI **



Happy Birthday



AMIN

19 comments:

Pn Kartini said...

Salam sis..:)

besday akak ke?????
Happy Besday To My Dear Sis..
Moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan Usia...
Semoga segala kebahagiaan dilimpahi olehNya utk sis sekeluarga:)

annie said...

W/SALAM TINIE, hehehe,iya lah tu..tuo dah akak, usia pun dah makin berkurangan, terima kasih sbb jadi orang pertama wish akak, mudah2an segala urusan dipermudahkan. AMIN

sallehghani said...

selamat harijadi didoakan semoga dilanjutkan usia,dipermudahkan rezeki dan ditingkatkan usaha untuk dunia dan untuk akhirat,juga didoakan kebahagian anda sekeluarga.amin

Sha said...

salam:)
Slmt Ulgtahun semoga bertambah rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Amin,

Ada mkn2 tak, ptg nnti blh singgah.

annie said...

Salleh, terima kasih banyak2, mudah2an dimakbulkan segala doa. AMIN. Tak do yg gitu2 tu ko? Hehehe....

SHA, thank you...tak do kot, tunggu ongkosnya masuk dulu lah..ado makan2 baru nak datang rumah, klu tak...betuahhh!!! Hang masak something lah, I pegi sana makan..boleh??

Lynn said...

Salam Sis,
Allah selamatkn kamu 3x...semoga dimewahkan rezeki, sihat selalu dan gumbira disamping keluarga tersayang...doaku sentiasa mengiringimu walaupun dimana jua berada...amin..biar umur banyak tapi tetap vouge sokmo! ahaks :)

al-lavendari said...

umur saya pun baru 24 tahun ..kira-kira 20 ++ tahun dahulu.

annie said...

Lynn, tq so much...Hopefully, maintain sukmo. Usia bukan penyebab utk menghentikan semangat utk kekalkan VOUGE !!!!

Abg AL, klu mcm tu pada 20++ dulu tu umur kita sebaya lah kan..skrg saya dah 42 bang, dah nak masuk kumpulan org2 lama dah....

Erna said...

selamat ualng tahun annie..semoga bahagia sentiasa..

annie said...

terima kasih kak Erna, AMIN...

Prasert E.C. said...

Selamat ulang tahun. Asyik ulang tahun, benda lain tak ulang ke? Semoga dilimpah-ruahkan rezeki dan sihat walafiat selalu. Tapi ulang tahun siapa ya?

nur said...

salam akak,
blh saya tahu kat mana akak ambil gambar perempuan smiley tu?


:)

annie said...

SDR PRASERT : THANK YOU, mcm2 yg dah diulang..hehehe. Ulangtahun saya lah, who else, dah makin 'remaja' dah, kan.

Wsalam Nur, perempuan smiley? Yg mana satu, kat n3 birthday akak tu ke? Dlm internet..why? By the way, terima kasih sudi singgah blog akak. Salam ziarah..

al-lavendari said...

awak silap faham. 20 ++ tu boleh jadi sampai 25, 35, 45, 55, 65 dan seterusnya. namanya pun plus plus ! hehe

annie said...

Abg AL, hehehe, salah faham ko? Apo2 lah, kigho halal lah tu kan

al-lavendari said...

satu lagi masuk. kali ini rekod ..3 kali enter frame. saya rasa awak ada komen entri saya yang terakhir. tapi saya ter'reject' secara tak sengaja bersama-sama 'spam' yang tak di undang. kalau nak komen sekali lagi, komenlah, saya tak kecik hati.
saya dah pun minta maaf secara terbuka di blog saya.

annie said...

salam abang AL, banyak kali bagi komen pun tak po, biar meriah n3 saya ni, semeriah n3 abang. Itulah, tadi bukak gak tengok dah publish ko bolum, tengok tak do, tak po lah, mungkin sensitif komen saya tu, tu yg pogi ke spam. Tapi duk ingat gak apo eh yg sensitif, ok yo ghaso eh, tapi abg jgn risau, saya ni seorang yg positif thinker, saya anggap abang terdelete komen saya, dan memang btul pun terdelete..tak po. Tak jadi hal pun, ado rezki komen kek n3 lain kan...

Anonymous said...

helloo....geng

Selamat....selamat dan selamat.
alhamdulillah, kesihatan semakin bertambah dan hidup semakin ceria hendaknya.

Semakin usia bertambah maka tanggungjawab kita semakin bertambah.

aman

annie said...

aman, Thank you so much, makin remaja kita...makin cun, makin hensem....