BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 10, 2010

I'M SO EXCITED !!!!



COINCIDENCE !!!! Selang setengah jam lepas published n3 pasal missed someone tu, orang yg I miss sgt tu sms I. Macam paham yo ati acik....haiiii,





 
 
Thank You So Much for sms me, tu je yg mampu diungkap.
 
OUR FRIENDSHIP IS FOREVER. 
 
INSYAALLAH

7 comments:

cik EPAL said...

insya Allah :)

- jinggo - said...

kata bijak pandai..
kalau kita ingat orang
orang akan ingat kita

kuasa tarikan

annie said...

Cik Epal, terima kasih sudi singgah. Datang lagi yea.


Sdr Jinggo, mungkin ada benarnya kata si bijak pandai tu kan, sbb selalu kebetulan2 mcm ni berlaku kepada saya. Kadang2 sms kami sampai serentak, mmg benar pendapat tu kot.

Pn Kartini said...

salam..
Bila kita buat apa yg terbaik pada org lain..pasti kita jua mendapat hasil yg terbaik dari kebaikan yang dilakukan..:):):)InsyaAllah..:):)

annie said...

Tinie, Insyaallah..harapnya gitu lah, AMIN

Cik Amy Sensei said...

salam..

waahh...saling rindu merindu la ni ekk... hehe

annie said...

salam amy...
gitu lah gamaknya, ahaksss