BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, January 13, 2010

JUST FOR INFO






ASSALAMUALAIKUM..

Kepada anda yg berkongsi bulan kelahiran bersama saya, saya suka utk menjemput anda berkongsi info di bawah:-

(jom teliti, ado tak yg kono kek batang hidung kito yg mancung bak seludang ni??? hehehe)


BERDASARKAN KAJIAN 25 TAHUN

DATO FADZILLAH KAMSAH




JANUARI



1>>bercita-cita tinggi dan orangnya serius

2>>suka mendidik dan dididik

3>>sangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik

4>>rajin dan setiap yg dibuat nampak keuntungan

5>>suka smart, kemas dan teratur

6>>bersifat sensitif , berfikiran mendalam

7>>pandai mengambil hati org lain

8>>pendiam kecuali telah dirangsang

9>>agak pemalu daya tumpuan yang sangat tinggi

10>>mudah mendisiplinkan diri sendiri

11>>badannya sihat tetapi mudah diserang selsema

12>>bersikap romantik tetapi tidak pandai mempamerkannya

13>>cukup sayang pd kanak-kanak

14>>suka duduk rumah

15>>setia pada segala-galanya

16>>perlu belajar kemahiran sosial

17>>cukup cemburu yg sangat tinggi

10 comments:

Erna said...

salam anie..rajin2kan diri..bagi la info untok semua bulan..he he..nanti terkenalah jugak bulan kelahiran akak..bolih la akak tau...kono ko tidak kek hidong yang bak seludang ni..ha ha.iyo ko hidong bak seludang nih...

Sha said...

salam:)
dlm 17 perkara tu berapa byk lekat kat annie

Cik Amy Sensei said...

SALAM..

WAAHH....INFO YANG SANGAT MENARIK NI..HEHE..

TAPI KAAANN...

KALO YANG LAHIR DALAM BULAN FEBRUARI CEMANE LAK KAREKTORNYE YEKK???

HEHEHE..

P/S: AKTIF UPDATE ERKK..BAGUS2..EHEHE..

annie said...

Kak Erna, tungguuu...nanti sy buek n3 psl sumo bulan tu yo, jgn sampai kemek idung yg bak seludang tu dah..hahaha

Sha, yg positif banyak kono, yg nagetif, hehehe..sipi-sipi nak kono...

Cik Amy,

Wait aaaa...... akan datang,sabarrr

PUTERA2PUTERI said...

salam kak annie....
ieta kunjung balas tau...makaceh ye sudi singgah kt blog ieta...ieta dah follow dan link akak ye.....

annie said...

ieta, thank you sudi balas kunjungan akak, jgn jemu..do come again

- jinggo - said...

saya dah baca beberapa kali : secara praktikal nya saya ada pendidikan formal dalam bidang karektor building...
puan hebat.
semuga dipermudahkanNya sahaja.

annie said...

Sdr Jinggo, Insyaallah, saya cuba masukkan yg lain2, sajalah, utk memenuhkan masa pengunjung blog ni. Saya pun dapat info ni dr seorang kawan, dan dipanjangkan

kakcikseroja said...

Salam Annie..

omak den beghanakkan den dalam bulan Ogos... apo pulak kato Dr. Fadzilah tu ek?

annie said...

Kak cik, kebetulan, tgk latest n3 saya yea, ada yg betul tak?