BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 10, 2010

YESS!!!!!!!!! 50 FOLLOWERS



Saya tinjau blog orang lain, Abg AL Lavendari, Pak Long, Kakcik Seroja, Hans,  Faarihin, Kak Pah dan ramai lagi tu (tak larat nak taip sampai 50 orang, memadai menulis beberapa nama merangkumi semua), pengikut blog diorang berpuluh malah beratus. Sayup je saya tengok, tak terjangkau rasanya. So simpan dalam hati, dapat 50 orang pun jadilah, dan ALHAMDULILLAH sgt, at least ada gak yg nak menjengah, tak lah cakap sorang2 kan...

Tup2 balik keje ni bukak tengok dah 50 orang...syukur, target pertama kesampaian gak akhirnya. Terima kasih kepada Datin EL, sudi menggenapkan angka follower saya menjadi 50. Tapi tak de getaway gift mcm kawan2 lain buat yea, sorry, sekadar ucapan ribuan terima kasih yg tidak terhingga di atas kesudian anda semua.

Harapnya ada pertambahan selepas ini, tapi klu setakat ni je pun saya tidak terkejut sbb blog saya tak seindah mana pun utk diikuti berbanding kawan2 lain.

APAPUN TERIMA KASIH MENERIMA KEHADIRAN SAYA SEADANYA......





TERIMALAH SEJAMBAK BUNGA BUAT KALIAN SEMUA, INSAN BUDIMAN..

20 comments:

Erna said...

nanti lama2 ramai la tu anie..akak pun tak sangka..tulis kat situ..30 lebih entah le..tapi tak kesah kan..janji kita tulis dan kita baca..orang punya..akak ni kan suka membaca..ape saje...

annie said...

iya Kak Erna, orang dah datang lawat pun dah Alhamdulillah...

Pn Kartini said...

Salam sis..:):)
Ermm...tahniah!!
Dulu masa mula2 tinie berblog mmg tak jangka kan ada followernya..:)
Bila shj terima follower baru..mesti tersenyum..dan spontan said..Thank YOuuuu!..aduhaii..
Terasa cam dihargai..:):)

annie said...

Tinie, kembang kempis kebanggaan ye tak, at least ada gak yg bekenan nak baca blog kita, tapi Tinie lagi hebat, lagi ramai followers nya, Tahniah gak utk TINIE

kakpah said...

dapek seratus sok buek konduri sikit. ala.. takyah bosa2.. cukup isik porut kakpah sorang yo hikhik...

annie said...

kak pah, khihihihi, osah handal eh, buek kenduri, bukan calang2 tu do, tapi kok kak pah sorang buleh lah agak eh, poghut kak pah kocik yo kan...hahahaha

pak long said...

salam buat tuan umah...
ala.nanti ramai la tu....semua bermula dari 0..lama jadi banyak...apapun blog ni tetap dijengok setiap hari...suka baca entri sempoinyer...wa caya lu...

annie said...

wsalam pak long, Wa pun caya luuuu...HEHEHEHE, Saling berkunjungan nampaknya kita.

al-lavendari said...

alaa sedihnya .. macam cakap anak yatim piatu pulak ! 50 orang tu kira hebat lah tu, dah boleh mendirikan solat Jumaat ! saya pun dulu asalnya sorang je follower.

p/s. terima kasih kerana mengekalkan saya sebagai salah seorang follower awak.

she-G said...

akak dah femes eekkk

hans said...

hahaha
tahniah

jeBateja said...

Hebat sungguh akak ku ini....moga menjadi tambah HENSEM...hik...hik...nak tanya kak...jangan marah plak...kalau UMUR plak jejak 50...agak2nya...mcm ne kita ek kak...kejap keta nak bayangkan diri kita sendiri....ahakz

annie said...

abg AL, memang anak yatim pun bang..hukhukhuk..... t/kasih kat abg pun tak usie saya dari jadi follower abang, tapi apapun tak dapat menyaingi follower abang yg beratus...

annie said...

she G, femes akak femes lagi awak !!!!

annie said...

Hans, tq, dapat buat ke paper bahasa manderin tadi??

annie said...

jebateja, umur adalah angka je, hensem tetap maintain.

al-lavendari said...

sikit banyak followers tak berapa penting .. tapi yang baca dan komen itu lagi penting. saya ada jumpa satu blog yang followernya kus semangat punyalah ramai.. lebih 400 orang tapi bila dia buat entri, yang komennya ada lah sorang dua !

annie said...

Saya setuju ngan abang AL, klu tak ramai yg komen terasa sunyikan, rasa mcm tak de orang singgah kat blog kita...

al-lavendari said...

tahu pun kosan eh!

annie said...

abg AL, lamo dah tau eh..