BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 15, 2010

SELAMAT BERTUGAS DGN JAYANYA.....


Yang pasti ini bukan rumah saya, klu beginilah rumah saya, bukan setakat bercuti, saya berhenti kerja terus... melepak 24 jam kat tepi kolam tuuuu.........

Hmmmm........nyamannya bila berada di rumah.....

Marilah join saya bercuti kat rumah......


kepada yg bertugas, selamat menjalankan tugas...




6 comments:

sekamar said...

salamm...

kak..ya memang best cutttii.


tq kak singgah di blog saya.

annie said...

salam sekamar rindu, awak pun cuti gak kan, kita serupa...bestnyaaa....

Ok, you are welcome..

pak long said...

salam...
bestnya cuti...org kawin pun ramai...

annie said...

tu yg syok paklong, take advantage kat kenduri kawin orang, orang kenduri kita cuti...bijak! bijak!, hehehe

Erna said...

annie..seronoknya kelip2 mata..comel..tak cuti la annie..dah banyak kali cuti bulan 2 ari tu..sekarang ni, giliran bekerja...

annie said...

kak erna, saya cuti tahun belum usik lagi, ni menghabiskan baki cuti thn lepas je, acik kayoooo...hahahaha (kayo cuti).