BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 8, 2010

MASIHKAH KAU INGAT

KAWAN-KAWAN JVS 1984-85, CIKGU NORMAN DAN LAIN2, STILL REMEMBER WITH THIS TWO LADIES???? Kawan kito lah.

Sapa2 yg rindu kat diorang , moga terubat rindu itu yea...


Ni tokeh blog "KISAH HIDUPKU", Sharimah, mungkin ramai yg perasan dia. Juga merangkap guru saya, saya boleh buat blog ni dia lah yg memberikan tunjuk ajar. Ok yea Sha....



 

Haaaa, ni dia, kenal lagi?? Ramai yg dok cari dia dari dulu hingga sekarang, kat reunion/alumni pun tak timbul2, sekarang dia appear kat sini.  SYARIFAH MASHITAH SYED SYAHBUDIN, tinggal berdekatan ngan rumah saya. Paling best anak sulung dan keduanya sebaya dan sekelas dgn anak sulung dan kedua saya. Silap2 berbesan tapi tak mungkin sbb dia cakap tak nak berbesan ngan saya sbb memanjang yg bocokak yo kojo ehhhh......HEHEHEHE 

**dari dulu sampai sekarang, tetap maintain dgn 'gila-gila' dia, tau apa tak? Bawak handbag  sampai duo...banyak na duit 


  

AND yg ni, kenal? Sapa ni haaaa, tak enterframe tak sah!!!!!!!! kehkehkeh


DON'T MARE AAAA...........


16 comments:

pak long said...

salam buat tuan umah..
fuhhh..real punya jejak kasihan...hehehe

annie said...

PAK LONG, jejak kasih pada kawan2 yg belum jumpa ngan diorang specially SYARIFAH MASHITAH tu, tapi saya dah ntah berapa kali jejak dah dia tu..hahaha

yusuf mujahidin ™ said...

salam kak

old stuff...i loike...hehe

Erna said...

annie..memang seronok kan jumpa kawan sekolah..akak selain dari yang rapat..yang lain2 tak pernah jumpo..tah mano2 dia orang tu..

annie said...

Yusuf..hehehehe....

annie said...

kak erna, kami selepas 25 tahun bertemu balik dan selalu buat perjumpaan, seronok tambah2 tgk kawan2 dah berjaya dgn kehidupan diorang.

al-lavendari said...

sorang pun tak ada yang saya kenal. tapi ada juga yang saya ingin nak kenal dengan lebih lanjut !

annie said...

Abg AL, sapa yg abang nak kenal lebih lanjut tu, saya tolong melanjutkan perkenalan tu..bagitau sey copek.

hans said...

memang tak sah kalau x enter frame
hahha

annie said...

hans, tuan tanah kan, suka ati dia lah.HAHAHAHAHA

al-lavendari said...

biaralah sey simpan sendiri yo!

annie said...

Bang AL, biarlah rahsia ko, jgn lah cmtu, bagitau lah kot2 buleh sey tolong..

kakpah said...

umang garang e kak sharifah ko tu.. siap warning ngan jari lagi wakaka...

orang yang interfrem tu suweet yo akak tengok.

annie said...

kak pah, bukan garang kak, dio kelam kabut tu, saya nak ambik gambar dio, omak eh panggil lak kek padang suruh tgk anak eh belari, tu tongah becakap ngan omak eh lah tu, mato mandang kamera, hahahaha...

Nasib baik akak ckp sweet, klu tak buek malu yo tak abih2 enter frame...
Lopeh ni buleh lah enter lagi dan lagi dan lagi...(marah si HANS)

norman said...

Ehm Alahai ...Dah bosa bosa anda sekelian yer..

annie said...

Cikgu Norman, statementtt......tapi maintain vouge, tu yg penting. Hahaha