BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 29, 2010

SEHARI SAHAJA LAGI

Tinggal 1 hari je lagi saya dgn anak2 saya di Prasekolah ni, sebelum saya berpindah ke Kelas Pendidikan Khas pada hari Khamis nanti. Esok cuti, Rabu je sama ngan diorang.

Sebaknya saya dah mula dapat rasa, sejak minggu lepas lagi, sayang nak tinggalkan diorang.. Bila mata terasa panas je, saya lari masuk toilet, tak nak budak2 ni perasan sbb ada yg keletah akan bertanya, "kenapa ibu menangis?"...silap2 karang langsung meraung pulak kan.

Esok nak pegi survey gift, nak bagi diorang, sebagai kenangan. Apa yea patut saya bagi??? Yg boleh kekal lama lah...FRIENDS, share idea ngan saya bolehhh????

8 comments:

Sha said...

salam:)
den pulak terasa sobak ke ....

nak tahu hadiah ape? yg ppuan kau beri buku yg ada gambar princess dan lelaki gambar Ben 10, mesti diorang suka. Kat kedai RMx.00

Selamat bertugas di kelas baru.

annie said...

Hang baco teghaso sobak eh kan, den yg menanggung ni ha, lagi sengsara menahan hibo..

Thank you for the idea, I think about it..

pak long said...

salam buat annie...
ala ko jawab jer....mata ibu memang stail cam gini....

Erna said...

annie..samo la macam sha tu..akak pun raso sobak samo..anie lagi la kan...anie..tahu apa yang menggembirakan budak2 tu kan..belikan hadiah yang bolih membuatkan mereka teringat kan anie sentiasa,,

annie said...

PAK LONG, tiba2 je tukar style...manja gituuuuu..hehehe

annie said...

Kak Erna, itulah, ingat sokgi nak gi pusing kek Dataran Senawang tu, cari apo yg sesuai.

al-lavendari said...

ikut bajet .. kalau besar bajetnya boleh beri basikal bmx sorang sebiji, kalau lagi besar, boleh bagi motor. kalau kecik, belilah apa-apa yang patut kat kedai RM2 tu, yang pentingnya ingatan bukan harga.

annie said...

bang al..nak tumbang ghaso eh baco cadangan abang, tapi ado yo hajat tu...pinjam duit bang, hahaha