BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 24, 2010

SELAMAT PENGANTIN BARU - PART FOUR - KENDURI DI SEBELAH KELUARGA LELAKI (14.March 2010)

Sekarang saya siarkan foto2 majlis persandingan anak saudara saya di sebelah keluarga kami pulak. Pasangan mempelai sepakat memilih warna biru ( I love blue very much), dari singgahsana sampai ke kami kaum keluarga.

Pengantin dgn bakal pengantin, bulan 6 ni giliran dia lak, aduhaiiii...budak2 ni sumo nak kawin dah haaaa...
Banyak persamaan saudara sepupu berdua ni, umur sebaya, masuk U sama2, mengajar sama2 dan kawin pun di tahun yg sama, ntah2 timang anak pun di tahun yg sama.....ACIK KAYOOOO....

Satu2nya kakak seibu sebapa yg saya ada dalam dunia ni, dia lah intan dialah permata. Dialah tempat saya mengadu dan mencurah kasih. Juga tempat bermanja.

Sepupu2 pengantin yg masih 'kosong'.

Ehemmmmm...ehemmmmm

Macam konal yo yg belakang tu kan, sapo tuuu..?????

Merpati sejoli duduk bersanding di pelamin nan indah...

Berakhir sudah kisah pernikahan dan persandingan pembuka tirai family saya, lagi 2 orang akan menyusul tak lama lagi. Tahun depan majlis berindoi lak... tu yo lah kojo ehhhh...

8 comments:

izan said...

k ann

berseri pengantin baru... biru naik seri. cam teringin je nak cuba ....

annie said...

uikk !!! Izan, tak yah cuba, jalan terus !!!

yusuf mujahidin ™ said...

salam kak annie

bestnye kawen..hehe

annie said...

wsalam yusof, so??? apa ditunggu? Hayunn.. hehehe

Erna said...

berseri pengantin..berseri juga mak sedaranya...
lepas ni..ramai la cucu ye anie..tumpang cucu pun seronok juga naie...

annie said...

kak erna, bertambah lah nampaknya..meriah, eloklah, ramaikan umat Muhammad

pak long said...

salam...
amboi sedondon kaler ngan pakaian pengantin...klasss ko annie..

annie said...

PAKLONG, TANDA SOKONGAN UTK ANAK BUAH, BIAR MENANTU TU TAU KITA ALU2KAN KEHADIRAN DIA..KELAS JGN TAK KELAS !!!