BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 11, 2010

SYUKRAN JAZILAN...

Masa masuk ofis utk sign buku kedatangan (waktu nak balik), saya dikejutkan dgn perkhabaran gembira, permohonan saya utk bertukar tempat bertugas dari PRASEKOLAH ke PENDIDIKAN KHAS spt yg pernah saya maklumkan sebelum ini telah diluluskan dan akan berkuatkuasa pada 1hb April nanti.

ALHAMDULILLAH, terima kasih kepada sokongan dan doa anda semua. Semoga saya dibekalkan kekuatan dan ketabahan yg kental ketika bertugas di tempat baru itu nanti. AMIN

20 comments:

pak long said...

salam buat tuan umah..
moga sukses dengan tempat keja baru...senyum jangan tak senyum..

al-lavendari said...

tahniah .. entah-entah satu sekolah dengan anak saya nanti ! kojo elok2 ..

yusuf mujahidin ™ said...

Alhmdulilah
tahniah kak

annie said...

pak long, senyum maintain, awet muda..hehehehe, Insyaallah.

annie said...

Abg Al. saya masih di sekolah yg sama tapi di kelas yg lain, SK SERI PAGI ni baru je bukak Pendidikan Khas. Insyaallah, kojo elok2, ingat tu..

annie said...

Yusuf, terima kasih banyak2, Alhamdulillah.

Erna said...

anie..tahniah la dapat ape yang diidamkan..oo anie kek sekolah sri pagi yo..akak tau la sekolah tu..penah lalu tapi tak singgah pun...

annie said...

haah, kek sri pagi, KAK ERNA tau tak ado lagu tu, "kenapa singgah klu tak masuk", hehehe, makno eh, klu lalu tu singgah lah dan masuk lah ke dalam sekolah tu, jumpo saya..

hazeleyed lady said...

Ass-Salam
SELAMAT BERTUGAS DI TEMPAT BARU...PASTINYA SUASANA BARU.
sEMUGA TABAH MENDIDIK ANAK BANGSA DAN DI BALAS ALLAH SEGALA NIAT YANG MURNI.

annie said...

w/salam kak hazel, Insyaallah, moga diberkati Allah rezeki saya kak. AMIN

norman said...

Ha ha April Fool day tuh...Anyway tahniah..dan selamat menempuh tugas baru...

ZOOL@TOD said...

Alhamdulillah.... Tahniah

annie said...

cikgu Norman,jgn lah April fool, gigit jari lak saya nanti. Nak rasa saya belanja sempena pertukaran ni, jemput lah ke sban, jgn lalu jeee...hehehe, t/kasih anyway..

annie said...

ZOOL@TOD, t/kasih, Alhamdulillah..

Cik Amy Sensei said...

salam kak annie..


tahniahhh....moga maju jaya di tempat baru..

annie said...

as salam ciK amy sensei, t/kasih banyak, AMIN

S.C.H.A said...

tahniah ...
alhamdulillah .. rezki kan ...

scha pun harap sangat dapat rezki yang diingini ...

mamawana said...

Salam caiyang
Suker nengok pos ayu annie...maintain awet mudo

annie said...

SALAM S.C.H.A, T/kasih, Insyaallah, dapat tu, jgn jemu berdoa.

annie said...

salam mamawana, kat gambar je nampak awet mudo, original punya awet tuo..hahaha, by the way thanks sudi singgah..