BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, March 5, 2010

SELAMAT PENGANTIN BARU - PART TWO - ROMBONGAN CIK ANI KE KUALA KURAU, PERAK

 

Kami bertolak dari Bandar Tun Razak Ceras tepat jam 11 pagi hari Jumaat. 7 biji kereta ke sana, saya naik kereta pengantin...


Ditambah dgn singgah makan tengahari dan solat, kami selamat sampai ke destinasi lebih kurang pukul 5 petang. Adoiiiii...masak duduk dalam kereta. Lotih acik. Saya pesan ngan anak2 saudara dan anak2 nanti klu nak kawin carilah org dekat2... Longlai melepak dalam kereta..




Land Lady memang selfish..hehehe...tak teringat nak ambik gambar rombongan lain masa on the way nak pergi, just ambik gambar orang2 yg sekereta je.....tapi ada lagi ni muka org lain, disebabkan masalah terknikal maka terlewat sikit lah yea dipublishkan foto2 tu.


Untuk sementara ni, tataplah wajahku yg tembam ini bersama my youngest son - DIDIE.

8 comments:

pak long said...

salam buat tuan umah...
KL - kuala kurau tak jauh lagi tu...kalau KL ke padang besor....mau hanggit badan dalam keter...

annie said...

wsalam pak long, mau nya tak jauh, kematu duduk lama2...tapi ok lah sbb dapat tengok tempat orang.

Erna said...

ye laa anie..bila dah jauh tu..sakit2 badan dok lam kete..nak bagi syarat suroh cari orang dekat pun..susah gak kan...jodoh ditangan tuhan...

norman said...

Wah jalan jauh Annie....enjoy aper boleh singgah singgah mandi2 jeram,lawat muzium2 ...zoo taiping..boleh pi penang..sambil sambilan...Kereta sekarang OK per..aircond ada ,radio ada..tv ada..

annie said...

salam kak erna, haah, masalahnya nak ke bdk2 tu ikut ckp kita klu dah cinta kan, mcam kita gak dulu ye tak.

annie said...

salam cikgu, mmg kami lepas ke Penang cikgu, siap tido hotel pebagai....seronok gak, Isnin tu mc, DOMAM !!!!!

hazeleyed lady said...

ASS-salam annie
Sorry...Kak hazel dah lama tak jalan jalan ke blog kengkawan...sebab tu ketinggalan cerita...
rupa nya adi aniie ada pergi Kuala Kurau ya...kalau tahu boleh kita jumpa kan...
Kak hazel tinggal tak jauh dari sini...

annie said...

salam kak hazeleyed, laaa, ye ke,klu tau boleh buat temu janji kan, jumpa kat situ, kat majlis kenduri tu pun tak pe, saya jemput bagi pihak keluarga pengantin, alamak..lain kali ada rezeki kot kita jumpa. Insyaallah