BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 2, 2010

REHAT JAP


SALAM...

Sorry, ada story gak sebenarnya nak cerita tapi memandangkan LAND LADY demam dan tak berapa sihat sebaik pulang dari menghantar anak saudara bernikah di Kuala Kurau, Perak baru2 ni, so izinkan dia berehat sebentar......Ada rezeki, panjang umur, dia akan jadi 'tukang karut' lagi... INSYAALLAH


Get Well Myspace Comments

10 comments:

Pn Kartini said...

moga cepat sembuh....:):)

al-lavendari said...

patutlah nampak moyok je !

pak long said...

salam buat tuan umah...
waaa..gi kawasan kiter tu..K.kurau kate ner...?

Erna said...

annie..rehat la..jangan lupa g klinik dan makan ubat..biar cepat sehat ye..

yusuf mujahidin ™ said...

moga cepat sembuh kak

annie said...

Tinie, t/kasih. Dah beransur pulih ni..

annie said...

Abg AL, tak sihat pun kono maintain bang, pueh menahan sakit kepalo tu..

annie said...

Kak Erna, dah pegi klinik kak, dah ambik darah, kot2 denggi ke kan, ALHAMDULILLAH, tak de. T/Kasih kak yea.

annie said...

Salam Pak Long, tempat P/long? ntah2 jiran paklong kan, K.Kurau kat Kg Baru Pandak Putih, punya lah jauh, longlai naik kereta.

annie said...

Yusuf, t/kasih banyak2, AMINNNN...