BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 18, 2010

JUMPA LAGI

Very sorry, lama tak update, modem streamyx problem (my blood going upstairs lah !!). Ni ok dah, jap yea, bagi saya ruang utk rest dulu sementara nak touch up idea2 yg tak semenggah mana ni.

SEE YOU SOON

4 comments:

Erna said...

annie pun sama ye...kat ttj ni pun sama..geram aje..lagi mahal bayar..lagi hampeh..he he..bahasa...cantiknya..

annie said...

Kak Erna, kelakar kak, lotih yo orang TM datang, ingatkan iyolah problem modem, ghupo eh, setting utk username ngan password ke streamyx tu telah dimodified oleh si bujang kocik saya...osah botul lah, nasib baik org tu tak marah, khihihihi...

pak long said...

salam buat annie...
tentu tension kalau tak leh on9...sabor jer la...

annie said...

salam pak long, boleh dah ni, betuah betul intan payung saya sorang tu,ntah apa diusiknya, cuti saya beronline....