BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, March 7, 2010

CIK ANNIE DAH MULO.....menjiwang karatkan lagi dirinya.....

Dengar lagu zaman sekolah dulu kat SINAR FM (thank you sinar FM), terus terimbau balik cerita lama. Zaman budak2 kan, admire kawan dalam hati yoo..nak expose segan, maklumlah PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR ......alih2 dek sogan tak abih2, langsung MOLOPEH !!! Padan muko acik.

Ni nak titipkan lirik lagu ni kat n3, tak boleh mula berjiwang saya ni sebenarnya, memang melaratlah gamaknya.....Lagu KUMPULAN STEPS dulu ni mmg tangkap lentuk. Bersesuaian dgn situasi sekarang, (situasi gigit jari) mmg cantik na lah kalau saya layan lagu ni, nak tau mcmana alunan melodinya, dgr kat MIXPOD saya sekarang, leleh wok den cakap kau...


Cito lamo, dulu2 bulehlah melalak sampai togolek2, sekarang tak do dah,tak dapek do Jack, I'm cool............


MENGAPA SEPI TANPA BERITA
(by STEPS)

Sejak kepergianmu,
Fikiran ku sering terganggu,
Perasaan makin rindu padamu
Saban malam ku terkenang
Saban hari terbayang
Tiap saat ku menunggu......

Hatiku tertanya2
Apa khabar kau di sana
Mengapa sepi tanpa berita
Kirimkanlah beritamu
Walau sebaris ayat
Buat.. Penawar rinduku...

c/o:

Masihkah kau ingat
Diriku di sini
Seorang insan yg pernah kau sayangi
Bagi diriku tak mungkin melupakanmu
Kerna ku masih menyintaimu

Masihkah kau ingat
Suatu masa dahulu
Betapa indahnya percintaan kita
Lupakah engkau pada peristiwa itu
Kini kau berubah hati

Hatiku tertanya2
Apa khabar kau di sana
Kirimkanlah beritamu
Walau sebaris ayat
 Buat penawar rinduku...



Anak2, adik2 yg tongah frust menunggeng sesuai na lah lagu ni di post laju kan kek boy/girlfriend masing2...(sesuai ko nasihat ni??? hayun jo lah LABU)

Pado di balun PC tu, nanti kono boli baru lak, banyak na ringgit??????   Hehehehehe

18 comments:

Pn Kartini said...

Salam sis...
heheehhe...
teringat zaman dulu2..mengimbau kenangan lalu nihh....mendayu2 !Pe2layannnnn...:):):)

Erna said...

annie..dah mulo dah..botol kato annie..dah mulo dah tak leh beronti..tapi tak po..akak suko..

annie said...

Tinie, cite lama, mendayu gak hati bila teringat...hehehe

annie said...

Kak Erna, somonjak duo monjak ni teringat yo lak kak hah, ayo lah, camno nak buek tu, sinar fm punyo pasal lah ni...Huwaaaa

kakpah said...

haha.. tokonang kesah lamo yo.

annie said...

kak pah, iyolah kak, sikit2, ni sinar fm lah punco eh ni..

pak long said...

salam buat tuan umah..
adussss...memang sayu and sadis jer dengor lagu ni....klas ko annie

annie said...

Wsalam paklong, tgh nak cari lagi lagu2 berhantu masa kita muda2 dulu, biar banjir sume..hehhe, saya ada add paklong kat fb paklong tau, klu sudi accept lah yea.. t/kasih

yusuf mujahidin ™ said...

tompek jatuh lagik dikonang...ngahaha

annie said...

Yusuf, inikan pulak secret admire, khihihihi......

Uncle Lee said...

Hi Annie, I love your blog, its real kool! Love the colours and those kool cats, ha ha.
You have a great wee, stay young and keep a song in your heart, Lee.

annie said...

Thank You Uncle for drop by..Please come again, ok

roha said...

Salam Kak Annie.
Lagu jiwang dulu-dulu memang best. Tangkap lentok dibuatnya.

Sha said...

salam:)
Annie, jejaka tu jgn kau kenang lagi kang merana hati. Perkara yg lepas biarkan pergi....

secangkir madu merah said...

salam.... memang lagu ni utk org yg fust menonggeng dan klu layannn memang boleh melalak pun menonggeng nonggeng hehehehe.e...

annie said...

ROHA, Lentuk sbb lengguk melodi dia, alunan suara penyanyinya, serasi sangat, best.

annie said...

SHA, Tak de apalah, mana ada, jejaka manalah pulak hang ni, hang pun tau kita ni kat sekolah low profil, saja je layan perasaan yg dah perasan tak tentu arah.....Nonsense all that....

annie said...

Secangkir Madu Merah, akak suka sgt dengar lagu ni, padahal tak de frust pun akak ni, budak sekolah, nak kata cinta monyet pun tidak, apa yg nak difrustkan, suka layan je..