BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 9, 2009

TIADA MAAF BAGI MU

ADEHHHH...rentetan dari angin yg tak betul semalam.



Geram jangan engkau geram
geram bermacam ragam
kerana suka, kerana marah,
JANGANLAH KAU GERAM



Dushhhuuummmmmmm,
Kalau dapat lepaskan sebijik kat orang ke objek ke (yang menyebabkan kita geram),
LEGAAAA.........
Tapi...klu dah namanya wanita, ndak2 orangnya berjiwa halus seperti ku ini (walaupun kadang2 ganeh), ni jelah yang mampu dilakukan sebagai tindakan terakhir dan ubat penenang...

Kawan 2 saya yg baik2 selalu cakap - SOBAAAA

4 comments:

jane said...

salam...waaaaa

knapa ni auntie...berabar ok..

mmg...memaafkan mmg mudah tp kesannya trpalit berbeas tue...

nak maafkan pon mcm tk ikhlas je..huhu

Jijahh @ f.k said...

hmm sabar ada juga hadnya kan ... hahah kalo dah meletus gunung berapi .. siap aaa orang tuuu

anita said...

salam..jangan gitu doso..tak baik tak maaf kan orang..memaafkan orang bosar pohalonyo..kalau lah boleh tahu?ingin mengetahuinya siapo garagan nyo...

annie said...

Jane, terima kasih sudi singgah. Mmg betul memaafkan itu mudah dan mmg itu juga yg selalu diamalkan tapi kesannya di hati hanya ALLAH YG MAHA TAHU.

Jijah, cakap je lebihnya ni, hati tak sampai, so cara nak released lepaskan kat dada blog yg tak berapa nak bidang ni je lah..

Ita, tak de apalah, settle dah, cito lamo jgn dikonang kan..