BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, November 8, 2009

MY HEART BROKEN

Let me ask U something, best ke melukakan hati orang lain? Enjoy ke? Tak faham lah, apa kepuasan yg kita dapat bila melihat hati orang terluka disebabkan oleh kita. Air mata orang gugur dek kerana perbuatan kita...
Nampak profesional, tapi hampeh!!!!  Hati di dalam exactly not the same as apa yg kita nampak di luar dan apa yg di lafaz or dalam lain perkataan - HIPOKRIT !!

Ya Allah, jauhi hati ini dari berpaling dari paksi, dan kukuhkan pegangan diri ini agar kekal menjadi insan yg berpegang kepada hakiki dan teguh kepada janji.

PESANAN KEPADA DIRI  : HATI-HATI DI JALANRAYA  >>>>> kan.....

7 comments:

LIZ said...

Ko nape nok, tetiba je sentap?
Sapo buek ko,meh sini aku lompang, tapak tangan ni lamo dah gatal yooo.

kak gie said...

induk aku jd seriau baca blog kau pagi ni... sapa yang buat camni kat kau ni? Kalau aku ada buat silap jgn simpan bg tau aku. Kesilapan tak boleh dibetulkan tanpa diberitahu. Kita tak boleh membetulkan diri sendiri kalau tak ada yg menegur kita betul tak?

rusli_zairin said...

'hati2 dijalan rayo'.. hati2 camno pun, dah org nak langgar.... dilanggar eh yoo..

anita said...

kenapa induk...jangan di fikirkan..
banyak bersabar...

anita said...

kenapa induk..jangan dikonang..nanti copek tua..

annie said...

Botul tu Lie...dah lalok camtulah gayo eh, kan.....

annie said...

ZA, tak payah lompang, locut samo biaweh yo...lobam lah deh!! hehehe..

Gie, ntah lah ini lah pasang surut kehidupan namo eh kan. Biasolah, takkan happy yo, tapi org tak nak berduko do, dah nak datang duko tu nak buek camno. But don't worry, nothing related with U.

Ita, mmg maleh nak pikir pun, takut hilang pertimbangan..sabarrr jo..