BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, November 10, 2009

PET POT PET POT



Balik dari keje, terus ke dapur masak utk makan malam punya meal. Masak rugged je, tak yah nak grand na utk dinner, janji kenyang. Cik abe pun tak kisah, asalkan boleh mengenyangkan perutnya dan anak2 is enough for him.

Dah masak, sementara tunggu waktu Asar masuk hadap pc kejap, layan blog, jengah kawan2 then update lah sikit2.

Hari ni cadang nak pegi 'meeting' kat rumah Sha, banyak topik yg perlu diperbincangkan, dari soal dapur hingga ke kabinet.  Dari PUDING TRIFFLE hingga lah ke PIALA MALAYSIA.  Don't play2 aaa..........Sha tu nama je fulltime housewife tu tapi hal ehwal semasa dia lagi luas dari saya yg bekerja di sektor kerajaan ni!! SALUTE !!!!!

So, lepas solat ni karang saya akan merempit seperti biasa dgn scooter pink saya menuju ke rumah sahabatku Sharimah. Liza - lokeh pindah S'ban, boleh join 'buek ketupek'.

2 comments:

Sha said...

salam:)
puji nampak? Nantilah u nak mkn ape, i orderkan.

LIZ said...

Nok ko kalau buek sarung ketupek pun fail ....jgn byk bonar makan ketupek ...nok biar la kito jauh, kata orang jauh bau bungo ..dokek bau taik ...kan payah.