BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 4, 2009

GAMBAR DULU-DULU LAGIKKK

Sebanyak2 tompek boleh post, kenapo pilih dalam locker? Sapo minah ni?
Tiga sekawan, rakan karib
Dari Kiri: Ani (tokeh blog lah), Tutie dan Ujie
Muko innocent yo masing2

Lin, Tutie dan Zie, sedang menikmati hidangan di majlis kenduri kahwin ku (masa ni umur kami 22 tahun - remaja lagi)


Tutie dgn Sha. Sha, cuba hang teka, gambar ni ambik kat mana?



Rakan karib dari dulu, kini dan selamanya, Tutie dan Ani @ Induk.
Cun kan kami.....




Lagi gambar dulu-dulu, gambar maso kito mudo. Kelakar ado, hibo pun ado tapi yg pasti cun maintain.....

7 comments:

Sha said...

salam:)
Time tu kek ghumah atuk den. Apolak kau lotak gambar cun tu, klu tgk kek kombar, abis kito dikutuk. Kombar tu mmg kaki mengutuk.

annie said...

kek rmh omak den lah, tu pokok bungo koteh dopan rmh den. Kek belakang gambar tu tutie ado tulih kek rmh induk. Alah, kombar...

Lynn said...

Gambar dalam locker tu orang yang amik rasanya...atas paksaan hang masuk tapi muke maintain beb...hahahah kenangan terindah....

kak gie said...

yang kau pi duduk dalam locker tu apa sal? mentang-mentang badan kocik meh try tengok cuba sekali lagi masuk dalam locker tu... kalau tak terbalik locker tu tak tau lah aku... he he he... eh 3 dara sunti pinggitan tu mcm muko bersalah ajo kan... terkenang plak aku waktu kono dondo menjorit kat corry door panggil nama jantan kah kah kah yg kono aku, shitah lagi aku tak ingat. itu cikgu bedah punya penangan lah tu....

annie said...

Den ni kan brutal tahap gaban, mano2 pun jadi. Tapi skrg jgn dibuek2...

Den pun kono lah, tak cukup polompang, punggung pun kono cemat. Kenangan, anak2 kito pun tak sehebat kito dulu kan.

LIZ said...

Nok, den paling tak pueh ati tgk gambar kengkawan makan kenduri kawin ekau .....nape den tak dijemput?? Osah den tak pueh atiii.

annie said...

oooo......tak pueh hati orang tak ajak kenduri yo? Ha.. ni nak tanyo ni, jawab yo kak, kau buek kenduri nikah dulu tu kenapo tak ajak den? Haaaa....baru adil dan saksama kan