BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 2, 2009

JOM LEPAK


MY DEAREST FRIENDS:



Jom kita lepak sehari kat tepi pantai. Mandi manda, makan2, gelak2 - release tension. Jom lahhh... garenti syokkkkkk punya !!!!!!!!!!!

15 comments:

kimisai said...

kalau kat KL ni gua terpaksa la lepak pantai dalam kan??
saje je kan..hehe

rusli_zairin said...

mandi manda.. ok
makan2.. ok (akak masak)
gelak2 pun ok

annie said...

Kimisai, baik2 pantai dalam, nanti lemas.....

Li, nak join ke? Jom....akak masak lah, ingat Gjan je pandai masak. Jom lah..

rusli_zairin said...

join tu buleh.. bagi jer date dia & yg dekat2.. dtgnya tu tak cornfirm la.. hehe..
bukan apa..sy ni sabtu/ahad mmg dh cuti..tp org rmh susah skit sbb keja tak tentu..misi la katakan..

annie said...

ooo..misi, klu sakit senang lah. Ala PD je, tak pun Bagan Lalang, dekat je kan, ajak Gjan sekali. Nanti akak bgtau yo...

BuLaN iTu aKu said...

kak annie..
kita tak leh pergi lagi...
exam tak abihss lagi
wawawawawa

annie said...

Nak pegi bila pun tak tau lagi bulan, ntah2 lepas bulan habis exam pun belum gak dapat tarikh..mana tau ada rezeki kan..

jeBateja said...

Wahhh...sia planing2 lagik....kalau jadi...cantik.....ahakz

annie said...

klu jadik nak join tak? Jom, bwak puding sbg pencuci mulut, boleh???

rusli_zairin said...

nanti sayo bawak lengkong.. tu pun kono belajar dulu..hehe..

annie said...

Haaa.start belajar dari sekarang, jgn sok dtg bawak lengkong mcm batu lak yo..lengkong lombik yo

al-lavendari said...

jangan lupa bawa kail ? orang perempuan masak nasi, orang lelaki pergi ngail, cari lauk. kalau tak dapat ikan, orang lelaki kena buat lauk !

annie said...

ye..setuju!!! Buek ghondang !!

Prasert E.C. said...

jaga-jaga nanti sangkut jerung!

annie said...

Sdr Prasert: Lama tak singgah blog, terima kasih..jerung takut kat kami kot..hehehe