BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 18, 2010

HELLO - I'M COOL

Hello! Myspace CommentsHi Friends....

Hari ni nak rest lah, update ala kadar je..

Funny Myspace Comments 
Just nak pegi round2 'rumah' anda je, sambil sembang2...




Nak tenangkan minda sementara menunggu hari esok. Mudah2an esok menyajikan kebahagiaan yg berpanjangan dan sesuatu yg indah utk dikenang.... AMIN.




Dan di hari2 lain juga harapnya begitulah...


14 comments:

jeBateja said...

selamat menziarah kak...kalau sesat...kembalilah ke pangkal jalan...ahakz

annie said...

jebateja, tak kan sesat sebab akak bawak kompas..hehehe

- jinggo - said...

ziarah untuk lihat blog cantik ni

annie said...

En. Jinggo, terima kasih banyak, sudi ziarah...

Erna said...

walaupun sekadarbagi tau nak ziarah umah kengkawan..tetap menawan..

kakcikseroja said...

Aminnn.. ya Rabbal 'Alamin...

Pn Kartini said...

Salam my dear sis Annie..:):)
Jangan lupa yaa..ziarah juga ke 'umh' org sini..;):):)

Moga sis sentiasa ceria dan diberkatiNya selalu..Muahhss:):):)

annie said...

kak Erna, biasa je kak, tak de menawan mana pun, apapun t/kasih sudi datang 'rumah' saya lagi...

annie said...

Kak Cik, AMIN...MUDAH2AN kan..

annie said...

Salam TINIE SAYANG, lama tak nampak kelibat Tinie kat sini, utk pengetahuan, akak hari2 pergi 'rumah' Tinie tapi tak pandai nak tinggalkan apa2 pesanan sbb n3 Tinie terlalu indah, takut tersalah cakap...

Apapun, t/kasih sbb masih mengingati akak, moga berpanjangan.

al-lavendari said...

alangkah bertuahnya kalau dapat jadi kucing !

annie said...

abg AL, kenapo yo, sbb asik gmbar kucing jo yg dipublish kek sini yo? Hahahaha. Kucing ni binatang kesayangan saya, tapi saya maleh nak pelihara sbb bilo dio mati saya menangih tak beragak2...somput napeh.

yusuf mujahidin ™ said...

salam ziarah kak..

muka akak cm iras lecturer sy...hehehe

annie said...

salam ziarah Yusuf, ramai na yg kata muka akak iras muka orang yg dikenali, hehehehe...maknanya ramai orang cantik2 kat M'sia ni yea..Kahkahkah (perasannnn..)