BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, February 19, 2010

GONNA MISS YOU.......


Friends!


Hmmmm................





20 comments:

hans said...

hahaha
U jump
I tgok jer lah

annie said...

hans.. U mmg tak boleh pakai punya pak we, zalim !! khihihi

Jijahh @ f.k said...

heheh cute je kucin tuuu... dah macam rupa orang bercinto ... dok memanja manja gituu

al-lavendari said...

memang betullah nak sehidup semati tu. Se hidup dan se lagi mati !

annie said...

jijah, mmg becinto kot diorng..comey sungguh kan.

annie said...

Abg AL. U jump, I jump...

izan said...

k ann

pandai dia cari tempat tu... vvip..... hehehe...

annie said...

Izan, elok pulak muat2 je kan.

Erna said...

annie..comel ..annie punya sendiri ke..

Idalara said...

annie..u jump i tggu kat bawah..hihihi

norman said...

saya pun suka meow..
kucing kalu jump dia mesti boleh survive sebaab always will land on its feet
Induk ada dengar berita alumni nak jumpa kat hotel seremban?

roha said...

Salam Kak Dyjatt
Cute-mute pasangan ni. Bahagia bebenor nampaknya. Mana akak dapat foto cun melecun ni kak?

amalhaj said...

assalamualaikum annie!
itulah dia "aksi kucing"

annie said...

Kak Erna, bukan saya punya lah, ambik kat grafik pyzam je, saya tak boleh bela kucing kak sbb klu dia sakit ke, mati ke, saya tak sanggup nak berdepan...sedih teramat sangat.

annie said...

Kak Ida, sambut yea, bentang tilam empuk...

annie said...

Cikgu Norman, haah kan, mmg independent kan w/pun kecik lagi.

Tak de lak saya dgr pasal alumni tu, ye ke ada planing nak buat tu? Bila yea?

annie said...

Roha: Biasa lah akak, tak de keje merayap je, terjumpalah kat pyzam graphics, so tu yg tertepek kat n3 tu..hehehe

annie said...

Amalhaj, w/salam, t/kasih sudi bertandang..manja sangat kan, happy je, tak de pening2 mcm kita nak pikir problem, kan..

norman said...

cuba check dengan alumni smvj http://alumnismtj.shutterfly.com/
sanora 0179194779 86/87
saya ada jumpa dia,cadangannya 18.04.10
maybe u all boleh join organiser

annie said...

Cikgu Norman, saya dah cuba bukak laman web yg cikgu bagi, tak dapatlah. Klu ok saya boleh bagitau kawan2.