BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, February 8, 2010

HOW COULD U !!!!!

Ado orang tu kan, dio tanyo acik, kenapo blog acik tak berupdate? Nak kono ni......... Hari2 acik update sampai tak sompek nak baco n3 sobolum tu, tup2 dah keluar yg baru...mcm cendawan tumbuh lopeh musim hujan, sesodap dio yo nak kato camtu....

Hari2 melawat apo yg dio nampak? Gambar silih berganti masih tak berupdate?  HANGGGG !!!!!!!!!!! Tunggu !!!!  Dah lah birthday orang tak bagi apo2 gift, harap wish yo tu pun lopeh disergah (hehehehe), dah tertunggak 2 tahun dio tak sodar tu!!!  Acik publish muko tu kek sini kang tau lah !!!!!!




Define: Friend




Khihihihi......nothing happen lah actually, bukan emosi, saja nak mengusik seorang kawan yg hobi dia menyakat saya ni haaaa..............



Nak ingatkan !!! JANGAN BUEK2 LUPO LAK YOOO !!!!!!!!!!  

( Bab lain acik lupo, bab awak janji nak belanjo makan, acik tak lupo!!!! )

JANGAN MARAH AAA.... NANTI KONO JUAL !!!!!!!!

6 comments:

izan said...

how could u... hehe... den pun minat lagu ni.. anok den pun suko .. tapi den tak nak kono jual.. bukan eden yang tanyo-bukan....

siapa yang mengusik tu....

annie said...

izan, ado ko lagu tu???uikk, tak perasan lak...hahahaha, buleh masuk mixpod.

Ado lah, kwn2 nakal mengusik akak, nak kono tarik misai eh tu, nanti dia !!!

pak long said...

salam buat tuan umah...
update jangan tak update....moga terus ceria n bahagia

annie said...

ya pak long, HIDUP UPDATE !!!! hahahaha..Moga pak long pun ceria dan bahagia hendaknya

Erna said...

annie..jeles akak tengok anie punyo ni..bertukar ganti..gamabr pun samo..akak tak pandai2 lagi...asek nak suroh anak yo..nak marah pulak dio..itu pun dio dah cakap..adik punyo blog ko mak..kato e..he he..saba yo lah..

annie said...

kak erna, hahahaha, kelakar lah pulak...sajo yo kak, muko tak cun, lotak an frame tu harap2 buleh nampak cun sikit...

Meh datang rumah menuntut kek saya...