BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 14, 2010

YA AMPUNNNN >>>>>>>>>KEH KEH KEH KEH......

Pertukaran yg tidak disengajakan (alasan..)
Tengah2 belek grafik pelbagai, terdelete layout yg sedia ada, tinggal lah layout lama yg dah tak diguna pakai dek orang lagi tertepek kat blog tak semenggah ni.

So...tak kan nak biar je kan, maka setelah diambil kira dari pelbagai aspek (cewah !!! mcm bagus yo !!!), maka inilah pilihan hati. Sorry yea andai blog ini acapkali memijar kan mata anda. Ni keje orang BORING TERLAMPAU. Hehehehe......


JANGAN MAREEE AAAA


***PEACE  NO  WAR****


14 comments:

al-lavendari said...

anak anjing tu dongar lagu sapo tu ? sikit punya khusyuk nampak ! (eh .. betul anak anjing tu kan ?)

arryani said...

OK wat..........hehehe

len kali, kalo boring, p siram pkok bnga kt luar tu...hehehe

annie said...

Abg AL, Anak kucing tu bang, sikit punyo comel, lobih kurang yo mcm tuan punyo blog ni comel eh..hahaha. Dio mcm abang gak, suko lagu wali band, kan tongah joget tu..

annie said...

Arryani,dah banjir dah pokok bunga tu akak siram, naik lemas dah kawan tu..boring cmtu gak. Tu yg dok hayun je apa yg ada kat grafik ni langsung terpadam background, tapi ok gak background tu kan, nampak manis (perasan, hahaha).

yusuf mujahidin ™ said...

salam kak

tkde maaf bgmu...heheh

al-lavendari said...

yang saya syok tengok bila dia goyang ikut rentak lagu tu!

annie said...

Ala Yusuf, ampunlah...lain kali mungkin buat lagi..hehehehe. Thanks coz drop by.

annie said...

Bang AL, bukan setakat kucing tu jo bang, cubo tengok kek perkataan WELCOME tu, kan samo gak ikut goyang tu..itu tando eh tuan rumah ceria...

hans said...

cantik

annie said...

Hans, cakap biar terangggg...sapa yg cantik?, layout ke orangnya? hihihi...ampunkan orang2 yg mudah perasan yea...

Insan Biasa said...

Saya fikir tuan blog ni yg cantik tu....

Salam kedamaian ....

annie said...

insan biasa, salam kedamaian buat awak gak, t/kasih sudi singgah..hehehe, tak habis2 saya memperasankan diri hari ni ha..adoiii..

secangkir madu merah said...

cantik cantik cantik....


ok apa?

annie said...

secangkir madu merah, t/kasih atas puji2an...tambah bersemangat lagi nak menukar layaout baru..hahahha