BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, September 30, 2009

SEKUNTUM SENYUM PADA KENANGAN

Hahaha...La ni, nampak yo bondo duo ni, hatta kek mano2 pun, rumah ko, kodai ko, kodai makan ko, rmh orang ko....pasti sonyuman lah yg akan terukir di bibir munggil ku...cewwaahh..

Lin & Ujie, bukan tak do yo, menimbun sobonar eh, cumo maso U all datang kesilapan teknik berlaku. Anak dagho den tolobih komeh, poi disimpan eh bondo alah ni ateh puncak kabinet, tu yg tak jumpo. Ndak eh pulak den ni pelupo ya amek!! Lopeh U all balik, kami all out mencaghi...haaaa kau...tu dia....tosonyum yo bondo betuah ni dgn megahnya di atas kabinet ku. Suddenly yo mendidih darah!!! Nasib baik sudu, klu anak2 dah lamo den tangan2 an dah...HAHAHAHA
I'LL MAKE SURE - TRAGEDI NI WILL NEVER HAPPEN IN FUTURE!!!!! Adoiiii....

15 comments:

Prasert E.C. said...

memang munggil pun bila senyum!

anniecute said...

hehehe...bodek nampak...dtg rumah lah jalan raya, boleh belanja makan kuih raya

jeBateja said...

Apo kisah sebenarnyer ni.....

al-lavendari said...

anak dagho tu nak sabotaj lah tu, omak ee tak bagi duit rayo agak ee ! ko sikit bona?

Lynn said...

hang kene makan vitamin ginko biloba supaya tak ilang ingatan laie...org minang ckp dah 'gaik' sbb tu pelupo...huhuhu...harap tahun dopan org boleh guna sudu tu plak....kalu tak tu mcm makan kat KFC yo....ahaks...

anniecute said...

Kisah eh budak 'dua beradik'tu hilang disaat akak memerlukannya. Anak akak trlebih rajin, disimpannya atas menara kabinet...terpaksa cari alternatif lain utk menyelamatkan keadaan. Hayun yolah sudu plastik, nasib baik kat hidangan lelaki cukup sudu yg ada. Apa lagi, panehlah telingo kono kutuk..selambo yolah, dah nasib dapek kawan 'mulut besau'.....sabar je

anniecute said...

al-lavendari : budak2 tu sobonar eh mewarisi sifat rajin ibu diorang, bilo dah telampau rajin cmtu lah gayo eh, merapek meraban...lopeh tu kelam-kabut.

Lynn : Tahun dopan den bagi kau guno sudu kristal lak..kau tengoklah.

Lynn said...

InsyaALLAH kalu ader jodoh yep...org nak guna sudu emas la plak....krystal tak nak sbb aritu dah pakai kan...huhuhu....

Prasert E.C. said...

Biasalah bodek kuih raya. Hari tu, pergi raya di Melaka. Kalau pelawaannya awal sikit dapatlah singgah kejap (tapi di mana yer?), hah, hah, hah!

anniecute said...

Lynn...kau datang yo, sudu yg diperbuat dari kulit KAMBING pun den boleh bagi... Nak power lagi dari kuku KAMBING or tanduk KAMBING. Nakkk???

anniecute said...

SDR PRASERT : Kalau betul bodek tak pe, jgn opposite dah lah, perli ke kan... Apanya yg tak awal, cuba belek balik blog saya satu2, dari awal puasa lagi saya dah menjemput, siap bagi address lagi.. Alasan je tu, memang tak nak singgah sebenarnya...Haaaaa

Prasert E.C. said...

Maaflah yer, tak perasan pula ambo. Lain tahun ajer, itupun kalau umur panjang!

anniecute said...

Syawal kan sebulan, ari ni baru 11 Syawal, ada lagi 19 hari... what is the matter? kan...

Lynn said...

apasal lak kambing poi eh! dari besi ke crystal pas tu emas now kambing plak..jauh perjalanan tuh mokcik...akak suke misai kambing yo! yang lain tak nak....huhuhu yang tu leh wat sudu ker @*&^$

anniecute said...

Nak sudu apo (?)...tnyo kwn kito tu...dio tau jawapan eh..hahahaha