BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, September 15, 2009

LALOKKKKKKK


Ari ni apa ntah mengantuk na mata ni ha. Ptg kat tempat keje puas nak bukak bijik mata, aduhai mengantuk yg teramat. Try anta sms ucapan Hari Raya kat kwn2, sekejapan dapat respon balik, ada yg balas, ada yg call, tak kurang juga yg tak balas dan tak call, terbukak balik mata, segar bugar, tp sekejap je, lepas tu lalok balik. Apo nak buek, sampai rmh bukak komputer, layan blog...sebelum ke dapur masak juadah berbuka puasa.


PESANAN : Kepada kawan2 yg liat tegar nak mereply sms org tu kan, sempena hari baik bulan baik ni alihkan sikit habit anda tu, bawak2lah reply sms org..kesian org yg menunggu jawapan. SESUNGGUHNYA PENANTIAN ADALAH SUATU PENYIKSAAN, cayolah cakap acikkkk

4 comments:

jeBateja said...

Tak sms selamat rayo kek den pun kak....alahai....tu yg tambah lalok tu....ahakz

Sha said...

salam:)
itu nak kutuk den lah tu. kredit den selalu abis sbb anak2 bertuah den suka guna phone tu.

anniecute said...

Jebateja, bagi no talipon, akk nak sms selamat hari raya kek awak. Ni no tlpom x bagi, cmno.

anniecute said...

Ni utk Sha lak, tak de ckp hang de, den cakap kt kwn2 yg tak reply sms Hari Raya den, hang den tak kisah, tak yah sms, den poi yo rmh hang ucap sendiri...