BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, September 9, 2009

LAGI KISAH KAWAN-KAWAN KITA


TARMIZI @ MIZI, Kursus BB gak, dengar nya sekarang Polis kat Kelang.



SUHAIMI @ MIMI. Sekolah dulu ambik kursus Binaan Bangunan tapi sekarang jadi HA kat Hospital K.Pilah. Lari habis bidang dia. Tak pe.. rezeki masing2 kan.





ANUAR YAAKUB @NUAR GHIMAU. Mcm2 kawan2 lelaki ni, ntah apo2 gelaran eh, Beruang lah, Ghimau lah, ganeh2 sumo eh. Ntah tang mano yg mcm Ghimau tak tau lah.... Kalau tak salah punco eh sbb dio org Merlimau, kot. Apo2 lah, asalkan bahagio



Saudara Azmi. Ketua Murid pertama SMVJ. Orang Simpang Durian ( sorry klu salah), sekarang duduk kat Kelang
















Lepas habis je masak utk buka puasa rasa mengantuk pulak. So, adaplah blog ni, update apa yg patut. Semenjak dua-menjak ni asyik teringat kat kawan2 je lah kepala ni. Apa ilmu yg kalian pakai ni sampai acik tokonang2 mcm ni. Jom kita tonton balik foto kawan2 kita yea.. sapa yg masih belum kenal tu, mngkin lepas ni boleh kenal lah.










^




































































2 comments:

Azman said...

Dah tuo rupo eh kengkawan den ni...macam bayo den yo....

anniecute said...

mano lak bayo kau, kau lai tuo..hahaha. Tak do lah, kito sebayo tapi maintain..