BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, September 2, 2009

MANO LAH POIE EH - 2


AZLINA KASSIM.


Ina, orang Palong dan dengar nya ada kat Palong sekarang. Apa khabar lah awak. Dari reunion kat Nilai, Alumni kat sekolah, cari tak dapat. Tanya kwn2 yg rapat ngan dia masa sekolah pun diorang cakap dah lama lost contact.

INA..ada kawan selalu bertanyakan tentang awak. Dia rindu kot kat awak. Klu terbaca blog ni please contact saya balik yea...

2 comments:

jebateja said...

Palong berapa kak..orag orang palong gak...Palong 13.....

anniecute said...

tu lah yg tak tau. Nanti akk tnya kwn akk. Ishhh...mcm nak berjaya je misi akk ni